window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Apartamente la cheie in Baneasa – NORTH LANE RESIDENCE

Partea de nord a Bucurestiului a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare rapida, devenind astfel preferata bucurestenilor. Aceasta preferinta se datoreaza si pentru ca zona se afla aproape de lacuri si paduri oferindu-le locuitorilor o oaza de liniste, si totodata se ajunge foarte usor in central capitalei.

Complexul North Lane este situat intr-o zona rezidentiala aflata in continua expansiune si in vecinatatea celui mai important centru expozitional din Bucuresti Romexpo, dar si in imediata apropiere a centrului comercial Baneasa.
North Lane Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest complex din Baneasa, cat si pentru a viziona apartamentele disponibile ne puteti vizita la sediul nostru din B-dul Apicultorilor, nr 10, sector 1, Bucuresti.
Si pentru a veni in sprijinul clientilor nostri avem preturi promotionale pentru cel de-al treilea imobil al complexului, imobil ce are ca termen de finalizare luna august 2010. Astfel aici puteti achizitiona garsoniere de la 49.000 EUR, apartamente de 2 camere de la 55.800 EUR, iar apartamentele de 3 camere au pretul de pornire de 97.000 EUR.

Bd. Apicultorilor, nr. 10-12, sector 1, Bucuresti.
Telefon fix: 031.620.83.55
Mobil: 0724.200.001
Email: office@north-lane.ro
research_int01@yahoo.com
http://www.north-lane.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top