La scurt timp de la preluarea Laguna Residence, grupul spaniol Gea 21 inaugureaza un apartament pilot complet amenajat in cadrul acestui ansamblu rezidential de lux, cei interesati putand programa deja o vizionare. De asemenea, se pot viziona imagini pe pagina de facebook a proiectului – facebook.com/lagunaresidence.

Apartamentul pilot este situat la etajul 2 din cladirea D, iar terasa aferenta living-ului ofera o priveliste speciala cu deschidere catre Lacul Tei.
Vizitatorii se vor putea convinge de posibilitatile extraordinare de amenajare a spatiului pe care le confera compartimentarea spatioasa a apartamentelor din cadrul ansamblului Laguna Residence si, de asemenea, vor putea descoperi avantajele noilor optiuni de finisaje.
Astfel, s-a implementat un sistem centralizat de aer conditionat pentru fiecare apartament in locul sistemului initial cu splitere, parchetul triplu stratificat a fost inlocuit cu parchet masiv, iar pentru usile de interior s-a preferat varianta de usi masive in locul celor celulare.
Blocul D este unul dintre cele 5 blocuri ce insumeaza 140 de apartamente si care isi vor putea primi primii proprietari incepand cu finalul acestui an/primele luni ale anului urmator.

Despre proiectul Laguna Residence
Laguna Residence este un ansamblu rezidential situat pe malului lacului Tei ce cuprinde un numar de 504 apartamente de lux dispuse in 18 cladiri amplasate intr-un sistem terasat de tip mediteranean care permite accesul la o priveliste deosebita din aproape orice apartament.

Laguna Residence este unul dintre cele mai bune proiecte din Bucuresti atat prin prisma localizarii – in zona de nord a orasului, pe malul lacului Tei, cu statii de metrou la doar 500 de metri distanta, cu aproape 25 000 mp de spatii verzi imprejur si panorama deosebita catre lac si oras cat si a calitatilor constructiei (compartimentare, finisaje, facilitati).

Detalii despre grupul spaniol Gea 21:
Grupul Gea 21 activeaza pe piata spaniola din anul 1995, detinand in prezent actiuni in peste 50 de companii din diverse arii de activitate: constructii, transporturi, industrie, concesiuni publice si dezvoltare imobiliara.
Printre proiectele la care a participat in Spania se numara lucrarile de executie si exploatare de la metroul din Sevilia, autostrada Guadalmedina, liniile de tramvai din Sevilia si din Jaen, portul sportiv din Malaga, numeroase lucrari la caile ferate de mare viteza AVE, parcari publice, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, etc…
Grupul Gea 21 are know-how-ul si resursele necesare pentru a finaliza proiectul Laguna Residence preluat de la firma Gea Prasa International Construct.

Laguna Residence
Intrarea Chefalului nr. 11-12, sector 2, Bucuresti
facebook.com/lagunaresidence
pr@gea21.ro
http://facebook.com/lagunaresidence

Go to Top