• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

De anul acesta, aplicaţia online Mersul Trenurilor a fost îmbunătăţită, pasagerii putând astfel sa găsească rapid şi uşor informaţiile de care au nevoie pentru planificarea călătoriei: destinaţii, tipuri de trenuri şi clasa de călătorie, servicii oferite (vagon clasă, de dormit, cuşetă, cu spaţiu pentru biciclete etc.), preţuri şi oferte pentru ruta solicitată.

Scopul acestei aplicaţii este ca pasagerii să găsescă cea mai bună soluţie de transport, având la dispoziţie cele peste 1100 de trenuri pe care CFR Călători le pune zilnic în circulaţie.
De asemenea, și la adresa m.cfrcalatori.ro este disponibilă aplicaţia de vizualizare a informaţiilor legate de Mersul Trenurilor, pentru a veni în sprijinul utilizatorilor de internet care folosesc dispozitive mobile. Aplicaţia poate fi accesată şi prin butonul “Mersul Trenurilor pentru mobil“ de pe site-ul www.cfrcalatori.ro .
Meţionăm că informaţiile despre mersul trenurilor CFR Călători sunt actualizate zilnic pe site-ul oficial al companiei www.cfrcălători.ro şi sunt preluate pe baze contractuale şi de site-ul  www.infofer.ro .
 
 
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.
Go to Top