window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pentru că organizarea vieţii de familie, planificarea responsabilităţilor şi îngrijirea copilului nu sunt uşoare pentru niciun părinte, AXA Asigurări lansează aplicaţia „Împreună pentru copil”. Aplicaţia vine în sprijinul părinţilor şi îi ajută pe aceştia să-şi prioritizeze sarcinile zilnice legate de creşterea şi educarea copilului.

 

AXA Asigurări a conceput aplicaţia „Împreună pentru copil” pentru a oferi utilizatorilor părinţi o manieră uşoară şi rapidă de organizare a timpului când vine vorba de copilul lor. Aplicatia funcţionează ca o agendă pe care cei doi părinţi o pot utiliza în comun pentru a rezolva sarcinile legate de creşterea copilului sau copiilor. Aplicaţia permite conectarea telefoanelor mobile ale celor doi părinţi (indiferent de sistemul de operare, IOS sau Android), astfel, agenda putând fi accesată de amândoi. Această funcţionalitate, prin care aplicaţia se diferenţiază de cele disponibile pe piata în acest moment, permite părinţilor să urmărească în timp real modificările făcute de unul dintre ei sau bifarea sarcinilor si activitatilor atunci cand sunt rezolvate. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit atât pe telefoanele tip smartphone ce folosesc sistemul de operare Android dar şi cel IOS, de pe App Store sau Google Play Store.

 

„AXA împreună pentru copil” oferă părinţilor acces la o agendă perfect organizată, fie că este vorba de activităţi recreative alături de cei dragi, fie de activităţi educative alături de copii, şi ii ajută astfel să găsească suficient timp liber pentru copilul lor.

Meniul aplicaţiei este unul foarte intuitiv, format din numai trei butoane, Meniu, Setări şi Ajutor.

Din meniul Setări, utilizatorii pot adăuga locaţiile unde vor fi derulate sarcinile, pot adăuga numele copiilor, numele partenerului, dar şi numele oraşului pentru a primi prognoza meteo. În acelaşi timp, profilului fiecarui copil ii poate fi ataşată şi o fotografie.

Odată făcute aceste setări, este foarte simplu de adăugat o activitate, din pagina principală. Apăsând Adaugă task nou, părintele poate alege copiii cărora le este dedicat task-ul, responsabilul, poate seta data şi ora, frecvenţa evenimentului şi locaţia exactă a acestuia cu ajutorul hărţii integrate în aplicaţie.

După finalizare, pot fi urmărite detaliile task-ului, acesta putând fi modificat în cazul în care se doreşte acest lucru şi chiar i se poate adăuga un memo vocal. Înregistrarea vocală va fi de folos dacă notificarea primită nu a fost destul de explicită sau nu conţine date suplimentare.

De asemenea, opţiunea Ciclic oferă posibilitatea de a defini o singura dată task-urile care se vor desfăşura apoi repetitiv. De fiecare dată când utilizatorul are un nou eveniment de planificat, meniul intuitiv îi va fi de ajutor, iar opţiunile de notificare îi vor uşura munca. Astfel, sarcinile familiale vor fi împărţite cu partenerul într-o manieră organizată, accesibilă şi distractivă.

2012-12-11T17:18:49+02:0011 decembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , |
Go to Top