window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Apropo Media lanseaza IntreFete.ro

Astazi, 29 aprilie, Apropo Media lanseaza oficial www.intrefete.ro, un site dedicat femeilor inteligente, curioase, interesate atat de noutatile din fashion, beauty, sanatate, cariera, cat si din alte domenii conexe, care descriu intregul univers feminin.

Dupa o perioada de teasing in care au fost invitate sa completeze quiz-ul Afla ce rol ai juca pe o insula pustie! pentru a descoperi daca sunt Exploratoare, Amazoane, Mezine, Home Divas, Sefe de trib sau Miss Exotice, echipa Intrefete.ro le deschide acum un spatiu virtual guvernat de sloganul: Se poarta sa fii tu!.

IntreFete.ro isi asteapta cititoarele cu articole inedite despre beauty, fashion, sanatate, cariera, familie, lifestyle, sex si o sectiune dedicata mireselor. Noutatea este data de faptul ca articolele contin informatii utile, sfaturi practice si link-uri directe spre produsele/serviciile recomandate de echipa.

Utilizatoarele care se inregistreaza pe IntreFete.ro beneficiaza zilnic de recomandari de outfit-uri in functie de vremea din orasul lor si de zodie. Pentru fiecare actiune facuta pe site sunt rasplatite cu puncte care se vor concretiza in curand in premii de fidelitate, reduceri si multe alte surprize stylish.

Site-ul isi intmpina vizitatoarele pasionate de moda cu o aplicatie interactiva unica in Romnia: Cabina de Proba, aplicatie ce contine produse disponibile in tara noastra (semnate de designeri cunoscuti precum Diana Bobar, Ludmila Corlateanu, Eugenia Enciu, Marius Musat sau disponibile in magazine precum Mango, Only, Otter, Umma Gumma etc). Acestea pot fi combinate pe un manechin virtual ce imprumuta chipul unor fotomodele autohtone, pentru a oferi o mai mare autenticitate tinutelor create.

In fiecare saptamana in Cabina se vor aduga noi produse din colectiile designerilor si din magazine accesibile tuturor utilizatoarelor.

Odata cu lansarea proiectului IntreFete.ro, Apropo Media debuteaza intr-un segment aglomerat din online-ul romanesc. Avem ambitii mari, multe idei si o echipa extraordinara, care isi ia foarte in serios misiunea de a duce acest site in topul preferintelor sexului frumos. Contentul, designul si aplicatiile acestui site au fost gandite sa se muleze pe formele femeilor moderne, creative si inteligente, pe care le ateptam cu drag sa ne spuna daca le place „outfit-ul” pe care l-am creat pentru ele, a declarat Irina Tenovici, Project Manager Intrefete.ro

Despre Apropo Media SRL

Apropo Media SRL actioneaza pe piata de publicitate online in dubla calitate: ca publisher online lansand sau relansand proiecte proprii sau extensii online ale brand-urilor Publimedia si Mediafax, cat si ca broker de publicitate online cu un portofoliu de peste 30 de site-uri ce acopera cele mai importante segmente de public.

Contact:

Alina Manolache
Apropo Media
Specialist PR
Tel: 0747114026
E-mail: alina.manolache@mpinteractiv.ro
alina.manolache@mpinteractiv.ro
http://www.intrefete.ro

2013-12-02T20:14:57+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top