Arctic – ajutorul tău pentru sărbători liniștite

Arctic - ajutorul tău pentru sărbători liniștite

Decembrie este luna sărbătorilor de iarnă și una dintre ocaziile cele mai plăcute pentru a petrece timp împreună cu familia. Alături de nelipsitele cadouri, simbolicul vâsc și tradiționalul brad, mâncarea este elementul cheie al acestei perioade de sărbători.

Și pentru ca toată familia se reunește pentru a gusta din delicioasele preparate de Crăciun și pentru a se bucura de atmosfera primitoare specifică sărbătorilor, ai nevoie de un ajutor în bucătărie când vine vorba de curățarea veselei. În acest final de an, Arctic îți pune la dispoziție un produs cât se poate de util: noua mașină de spălat vase ADFS60+, care te scutește de grija spălării manuale a vaselor. În plus aceasta îți oferă garanția unor rezultate impecabile, cu un consum optim de apă, detergent și energie electrică.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ai la dispoziție funcții și programe special gândite pentru diferite momente și situații, prin intermediul cărora vasele tale vor fi perfect curățate și igenizate, de la programe de scurtă durată precum Rapid+, la programe intensive precum Intensiv 70 pentru tigăi și vase foarte murdare. Indiferent de programul ales te bucuri de funcționalitatea completă a unei mașini de spălat vase modernă care îndeplinește cele mai exigente cerințe.

Anul acesta, bucură-te de o cină perfectă alături de cât mai mulți invitați și la spălatul veselei în seama … Arctic!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-12-20T09:03:59+02:0020 decembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |

Comenteaza