window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Invitatie la seara de muzica si poezie: „Aripi din plamada viselor”
Sambata, 19 iunie 2010, ora 19:30, Sala de Lectura – Ceainaria Teatrul ACT

Cu: Daniela Radulescu (soprana), Crenguta Hariton (recitator), Ioana Maxim (pian) si invitatii speciali Liana Mares (soprana) si Radu Radescu (video&slideshow)

Muzica si poezia se intalnesc iar la Sala de Lectura – Ceainaria Teatrul ACT, de aceasta data intr-un spectacol liric intitulat „Aripi din plamada viselor”.

Pasiunea comuna pentru muzica le-a adus impreuna in acest spectacol pe soprana Daniela Radulescu, doctoranda a Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, pe Ioana Maxim, pianist corepetitor la Opera Nationala din Bucuresti, in rolul recitatorului pe Crenguta Hariton, actrita la Teatrul Nottara, alaturi de Liana Mares, pianist la Opera Nationala din Bucuresti, de aceasta data in ipostaza inedita de soprana.

Drumul spre visare este intretinut de proiectii realizate de Radu Radescu, o colectie de imagini si fragmente video puternic inspirate din versurile recitate de Crenguta Hariton si din fragmentele muzicale alese de cele doua soprane.
Spectacolul isi propune sa aduca in scena lucrarile poetilor : A. Ahmatova, E. Brumaru, R.M. Rilke, R. Tagore si M. Ursachi, impletite cu arii ale compozitorilor : L. Delibes, G. Donizetti, W.A. Mozart Si G. Verdi.

Va invitam la o seara de muzica, poezie si imagine, sambata 19 iunie 2010, incepand cu orele 19:30, la „Aripi din plamada viselor”, un spectacol care ofera publicului Salii de Lectura o noua viziune asupra operei, a poeziei si a artelor vizuale, impletite cu maiestrie si talent de artisti consacrati ai vietii culturale bucurestene.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile. Durata spectacolului: 50.
Pentru rezervari ne puteti contacta la numarul de telefon 0724 360 755 (intre 15:00 si 23:00) sau pe email la contact@saladelectura-act.ro. Mai multe detalii si informatii gasiti pe site-ul www.saladelectura-act.ro

Sala de Lectura Ceainaria Teatrul ACT
Calea Victoriei 126, etaj 2, sector 1, Bucuresti
Deschis zilnic intre 15:00 si 23:00
Tel.: 0724 360 755/ 021 312 00 42
contact@saladelectura-act.ro
http://www.saladelectura-act.ro

Go to Top