window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia Romana a Profesioniștilor in Relatii Publice (ARRP) aniverseaza 15 ani de existenta, prilej cu care organizeaza vineri, 29 octombrie 2010, Conferinta Nationala de Relatii Publice.
In cadrul evenimentului, dl.Toni Muzi Falconi va prezenta Acordurile de la Stockholm, un manifest al relatiilor publice in societatea globala de astazi. The Global Alliance for Public Relations and Communication Management, organizatia umbrela care reuneste asociatiile profesionale de relatii publice din intreaga lume, a aprobat Acordurile de la Stockholm in cadrul 2010 World Public Relations Forum (WPRF 2010). Asociatia Romana de Relatii Publice, membra a Global Alliance, a contribuit la realizarea Acordurilor de la Stockholm, participand la sesiunile de lucru din februarie si martie 2010.
Acordurile de la Stockholm nu sunt doar o piatra de temelie in ceea ce priveste dezvoltarea profesiei de relatii publice la nivel global, dar si un apel catre organizatiile de pretutindeni sa foloseasca relatiile publice pentru a-si imbunatati parteneriatele si reputatia si pentru a obtine succes pe termen lung, considera John Paluszek, Presedinte Global Alliance.
Specialistii in relatii publice care participa la Conferinta vor putea afla care va fi impactul acestor Acorduri si asupra industriei de PR din Romania si cum le pot sustine.
Dl.Toni Muzi Falconi este consultant senior la Methodos spa, firma de consultanta italiana in managementul schimbarii. A fost presedinte al Ferpi, Federatia Italiana de Relatii Publice. A detinut functia de presedinte fondator al Global Alliance for Public Relations and Communication Management, in acest moment fiind consilier special al presedintelui, si s-a implicat in organizarea unor importante evenimente de PR la nivel international. A fost distins cu premiul Honorary Fellowship de la The Chartered Institute of Public Relations, iar in iunie 2005 a primit Medalia Alan Campbell Johnson pentru contributia deosebita la dezvoltarea relatiilor publice internationale. Are o vasta actvitate academica si editoriala.
Dna.Sue Wolstenholme va vorbi in cadrul Conferintei despre etica si profesionalismul relatiilor publice in „age of trust”. Este presedinte al Comitetului de Dezvoltare Profesionala si membra a boardului Chartered Institute for Public Relations (CIPR). Conduce firma Ashley PR and Events de 12 ani si a fost presedinte al EUPRERA in 2008 si 2009. Este Chartered Practitioner cu peste 20 de ani de experienta si conducator de doctorat. Ariile ei de expertiza sunt: managementuI problemelor, CSR, sponsorizari, training, campanii, managementul crizelor, NHS, cercetare, lobbying, training media, managementul evenimentelor.
Conferinta Nationala de Relatii Publice va avea loc la Facultatea de Litere, Universitatea București, Amfiteatrul Odobescu, Str. Edgar Quinet, nr. 5-7, Sector 1, Bucuresti. Taxa de participare este de 100 RON. Membrii ARRP care au platit cotizatia de membru pe 2010 beneficiaza de 50% reducere. Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de a participa gasiti la http://arrp.ro/conferinta/.

Asociatia Romana de Relatii Publice (www.arrp.ro), afiliata la Global Alliance for Public Relations and Communication Management, este o organizatie non-profit care functioneaza din iunie 1995. Din momentul constituirii si pana in prezent, ARRP a reprezentat principalul for de dezbatere a problemelor specifice profesiei de specialist in Relatii Publice in Romania. De asemenea, Asociatia a fost o platforma de schimburi de experienta si de reprezentare a comunicatorilor romani in organizatiile internationale la care ARRP e afiliata. Misiunea ARRP este sa contribuie la dezvoltarea si consolidarea activitatii de Relatii Publice in Romania.

Raluca Dinu
raluca.dinu@arrp.ro
http://arrp.ro/conferinta/

Go to Top