window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura / Bucuresti / 5-6 iunie 2010

Bucuresti, 5-6 iunie 2010

Expozitia cu vanzare Art in action este gata sa isi desfasoare activitatea!
Echipa proiectului Art in action, sustinuta de Liga pentru Educatie, Cultura si Sport prin programul YouthBank va invita sambata si duminica 5-6 iunie, intre orele 12-19:00, la Teatrul de Comedie pentru o expozitie cu vanzare de accesorii handmade si lucrari de pictura. Art in action este un proiect gandit si implementat de o echipa de liceeni din Bucuresti, finantat de Asociatia pentru Relatii Comunitare prin programul YouthBank.

Accesoriile (cercei, bratari, coliere, bentite, brose,felicitari), confectionate din materiale reciclabile , cat si lucrarile din ceramica si picturi au fost realizate de catre copii din clasele V-VII ai Scolii nr. 58 Petre Ghelmez, indrumati de membrii proiectului Art in action in cadrul unor workshopuri. Ne propunem sa organizam aceasta expozitie pentru a-i sustine pe micii artisti. Toate veniturile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi donate Scolii Petre Ghelmez cu scopul deschiderii unui centru de reciclare situat in incinta scolii.
Proiectul Art in action ce are ca finalitate aceasta expozitie isi propune sensibilizarea cat si implicarea tinerilor prin ateliere de creatie .

Va asteptam!

Informatii si persoana de contact :
Rondelli Ana Maria
Lider proiect Art in action
ana_rondelli@yahoo.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top