window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Arta contemporana in Biserica Anglicana din Bucuresti – Aurel Tar

Arta contemporana in Biserica Anglicana din Bucuresti - Aurel TarArtă contemporană în Biserica anglicană din București

Aurel Tar

Sezonul „THE…”, episodul 1 „Fleeting glimpse”

Locație: Biserica Anglicană, Str. Xenopol nr.2, sector 1 București

(în capătul străzii Verona, aproape de parcul Grădina Icoanei)

Dată: (Doar) vineri 11 mai 2012 (doar trei ore): 16.00 – 19.00

Aurel Tar continuă seria evenimentelor artistice ultraperiferice cu un nou sezon intitulat „THE…”. Episodul întâi cu numele de „Fleeting glimpse” este găzduit de Biserica Anglicană „Anglican Church of the Resurrection”, București.

Articolul hotărât „THE” care anunță sezonul expozițional marca TAR respectă definiția a cărei funcție este de a arăta că acel cuvânt care-l urmează denumește un obiect, concept etc. cunoscut de vorbitor/ privitor sau individualizat artistic dintr-o mulțime de obiecte similare.

Instalația artistică „Fleeting glimpse” poziționează arta contemporană în spațiul cultural alternativ al bisericii. Un vehicul simbolic actualizat de TAR este cel al tipologiei madonelor regăsite în reprezentări de forță din iconografia populară contemporană. Episodul „Fleeting glimpse” evaluează puterea unor astfel de imagini contemporane în spațiul bisericii.

Acest mix contemporan unic de pictură, instalație și performance este realizat doar pentru trei ore în intervalul 16.00-19.00 vineri 11mai 2012.

Detalii suplimentare:

Cosmin Năsui, curator
Năsui colecție privată&galerie

tel: (+4) 0371 185729
mobil: (+40) 0723 358 945
e-mail: cosmin@cosminnasui.com

www.cosminnasui.com

Organizatori: „The Anglican Church of the Resurrection”, Năsui colecție privată&galerie

Parteneri: Best Communication Media-clockwise translations, Illy România

Parteneri  media: Modernism.ro, Radio România Internațional

Năsui colecție privată&galerie este un operator cultural care prezintă cele mai importante lucrări de top ale creației unei selecții atente de artiști contemporani români, în contexte naționale și internaționale favorabile. După un an de zile, se bucură de expunerea, reprezentarea și promovarea în țară și străinătate a 98 de lucrări de artă contemporană a nouă artiști contemporani premium din România.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top