Arta, Cultura & Entertainment NEWS

Arta, Cultura & Entertainment NEWS2023-01-06T20:38:52+02:00
Concert Mozart/Ceaikovski la Sala Radio

Dirijorul american JOHN AXELROD - dirijor principal invitat al Orchestrei Simfonice din Kyoto (Japonia) și dirijor șef al Orchestrei Simfonice București – se va afla vineri la pupitrul ORCHESTREI NAȚIONALE RADIO..

Ziua Mondială a Zonelor Umede la Muzeul Antipa

„Ziua Mondială a Zonelor Umede” a fost stabilită de Convenția de la Ramsar în 1971, ca principală manifestare dedicată informării și sensibilizării opiniei publice asupra importanței zonelor umede pentru umanitate..

Premieră „O casă deschisă” @ ODEON

Teatrul Odeon prezintă în Sala Studio prima premieră a anului 2023, primul spectacol din cele două proiecte câștigătoare ale concursului Tineri regizori, texte contemporane, ediția 2022, „O casă deschisă” de Will Eno..
Info. Utile

Flower Power toată vara cu mușcate colorate și bogate

Vă doriți un balcon ca în pozele de pe Pinterest dar nu știți de unde să începeți? Există printre plante o frumusețe adaptabilă condițiilor nu tocmai prielnice, care pe deasupra înflorește o perioadă îndelungată și prezintă flori luxuriante în culori variate..
Comunicate de Presă

Concert Mozart/Ceaikovski la Sala Radio

Dirijorul american JOHN AXELROD - dirijor principal invitat al Orchestrei Simfonice din Kyoto (Japonia) și dirijor șef al Orchestrei Simfonice București – se va afla vineri la pupitrul ORCHESTREI NAȚIONALE RADIO..

Vezi Comunicatele de Presa dupa Categorie
Știri de Business

tbi bank și easySales lansează un parteneriat strategic pentru a oferi comercianților soluții testate de creștere a vânzărilor și fidelizare a clienților

tbi bank oferă magazinelor online integrarea unei noi metode de plată, Buy Now Pay Later (BNPL), prin intermediul unei experiențe complet digitalizate. Acest pachet de beneficii a fost creat pentru a-i ajuta mai bine pe consumatori, în contextul în care tot mai mulți își amână achizițiile și renunță la anumite tranzacții..

STUDIU BestJobs în parteneriat cu The Network și BCG: Românii se aliniază și ei tendințelor globale, 8 din 10 candidați români și-ar schimba jobul pentru venituri mai mari și oportunități mai bune de dezvoltare

Studiul evaluează viitorul recrutării din 160 de țări, printre care și România. Printre descoperiri se mai numără faptul că salariul și bonusurile reprezintă un „deal breaker” pentru 53% dintre români și 21% dintre candidații din alte țări, în timp ce..

BNR: Indicatori monetari – decembrie 2022

Masa monetară în sens larg (M3) a înregistrat la sfârșitul lunii decembrie 2022 un sold de 603 118,5 milioane lei. Aceasta a crescut cu 3,2 la sută (2,8 în termeni reali1) față de luna noiembrie 2022, iar în raport cu decembrie 2021 s-a majorat cu 6,9 la sută (-8,2 la sută în termeni reali)..

Advertising4U.ro Platforma de Comunicare, Promovare si PR

Platforma de Comunicare, Promovare si PR
Informatii Utile | Comunicate de Presa | Comunicate Media | Calendar Evenimente

evenimente – business & entertainment | conferinte | concerte | festivaluri | petreceri de club | evenimente mondene | evenimente culturale

Advertising4U.RO
Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top