window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Arta romaneasca contemporana la targul Contemporary Istanbul

  • Zoltan Bela

Zoltan BelaAnca Poterasu Gallery participa in perioada 22-25 noiembrie 2012, la  a saptea editie a targului de arta Contemporary Istanbul, cu lucrarile artistilor Zoltan Bela, Teodor Graur, Gheorghe Rasovszky, Irina Botea si Nicu Ilfoveanu.

Contemporary Istanbul este cel mai mare  targ de arta din Turcia, ce reuneste peste 100 de galerii din intreaga lume. In cadrul targului, vor fi expuse lucrari de arta internationala de la pictura si sculptura pana la lucrari video interactive si instalatii.

Galeria Anca Poterasu  este un spatiu dedicat artei contemporane ce se concentreaza  pe sustinerea si promovarea initiativelor artistice si a proiectelor curatoriale romanesti. In prezent, Galeria Anca Poterasu are in portofoliu 11 artisti contemporani. Mai multe informatii pe www.ancapoterasu.com.

ATELIER SAPTE sprijina Anca Poterasu Gallery si Asociatia Romana de Arta Contemporana in promovarea artei contemporane romanesti atat in Romania cat si in strainatate. ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential.

Pentru mai multe detalii, contactati ATELIER SAPTE:
Radu Barza – radu.barza@ateliersapte.ro, tel: 0753. 802. 457

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top