Revista Niram Art, impreuna cu Editura Niram Art, organizeaza cea de a Doua Editie a Premiilor Niram Art, care cuprinde mai multe sectiuni: Literatura (Roman/Eseu/Poezie), Pictura, Fotografie, Sculptura, Promovare Artistica si Teatru.

Festivitatea de decernare a Premiilor va avea loc la Madrid, pe data de 29 mai 2010. Evenimentul este organizat cu sprijinul Garzii Reales Tercios din Spania.

In anul 2009, a avut loc Prima Editie a Premiilor Niram Art pentru Poezie, in colaborare cu ICR Madrid, care a recunoscut meritele a doi poeti romani (Ioan Es. Pop si Claudiu Komartin) si doua poete spaniole (Lola Con si Carmen Rubio).

Premiul Editurii Niram Art – 6000 de Euro

Pe langa Premiile si Trofeele oferite de revista, Editura Niram Art va oferi un premiu in valoare de 6000 de Euro unui scriitor spaniol, desemnat castigator al Concursului de Roman „Eminescu vazut de spanioli”. La acest concurs, au participat mai multi autori spanioli care au scris romane referitoare la figura poetului Mihai Eminescu. In a doua faza a concursului, au ramas doar 10 opere. Dintre acestea, juriul a ales, la 1 martie 2010, cea mai buna opera, care va fi distinsa cu Premiul Niram Art – Manuscris, in valoare de 6.000 de euro, cu Trofeul Niram Art si cu publicarea romanului. Din juriul Concursului de Literatura „Emi