Artiștii EUROPAfest în 2 concerte de excepție la Hotel Mara Sinaia

  • EUROPAfest Summer Edition

EUROPAfest Summer Edition

Festivalul EUROPAfest Summer Edition, desfășurat la Sinaia în perioada 14-26 iulie 2016, continuă cu încă o săptămână de evenimente. Agenda include concerte în spații diverse pentru a raspunde cerințelor unui public variat.

În fiecare an două concerte sunt organizate la Hotelul Mara din Sinaia, care este și locul de desfășurare al Summer Music Academy Sinaia. Amplasat într-un peisaj idilic, înconjurat de păduri și oferind peisaje incredibile, locația asigură condiții ideale pentru studiu, performanță, fiind un spațiu propice întâlnirii între artiști din întreaga lume. Pentru tinerii muzicieni sosiți din 16 țări și profesorii acestora Hotelul Mara devine reședința de vară pe durata festivalului.

Dorința organizatorilor este de a invita publicul “acasă” la artiști, de a organiza evenimente mai puțin formale, astfel încât sala de evenimente rece și distantă se transformă sub magia muzicii într-o sufragerie calda și primitoare, în care artiștii își încântă prietenii din Sinaia pe note de vioară, violoncel, flaut și pian.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Agenda concertelor de la Hotelul Mara:

22 iulie | 19:00 | Concert “Summer Magic Dream”

23 iulie | 19:00 | Concert “Before Sunset”

Intrarea la concerte se face pe bază de invitații, dar fiind un spațiu generos se oferă și intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Pe 21 iulie e programat concertul din parcul central din Sinaia, pe 25 iulie e concertul de la Biserica Catolica, iar pe 24 iulie are loc un nou concert la Castelul PeleșGala EUROPAfest Summer Edition, care va reuni cele mai apreciate tinere prezențe din festival.

Festivalul internațional EUROPAfest Summer Edition, organizat de jmEvents, Jeunesses & Dinu Lipatti în parteneriat cu Primăria Sinaia, Hotel Mara și Muzeul Peles invită publicul să lase departe agitația orașelor și să intre în atmosfera specială creata la Sinaia. A devenit deja o tradiție ca luna iulie să aducă în orașul de la poalele Bucegilor o serie de concerte de muzică clasică cu artiști prestigioși ai scenelor internaționale, dar și tineri aflați pe val, exponenți ai noii generații de muzicieni. De mai bine de 20 de ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzică bună este invitat să se bucure de evenimente de calitate. Luigi Gageos, directorul EUROPAfest ne-a declarat “Vara dorim să evadăm din orașele mari, să ne bucurăm de natură, de vacanță și de câteva clipe de magie. Am găsit la Sinaia cadrul perfect, locurile de basm prind viață pe acorduri muzicale, invitând publicul larg la seri de răsfăț”. Festivalul Internațional EUROPAfest se desfășoară sub Inaltul Patronaj al Casei Regale din anul 2005.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!