ARTmania Classics prezintă Deine Lakaien în concert extraordinar la Sala Radio

  • ARTmania Classics prezintă Deine Lakaien în concert extraordinar la Sala Radio

ARTmania Classics prezintă Deine Lakaien în concert extraordinar la Sala Radio

Sunt 30 de ani de activitate, zece albume senzaționale și multe amintiri frumoase ce revin în sufletul fanilor Deine Lakaien când citesc aceste rânduri. Duminică, 6 noiembrie 2016, duo-ul german va concerta în premieră la București, în cel mai potrivit loc pentru un spectacol clasic-contemporan acustic – Sala Radio, Studioul de Concerte „Mihail Jora”.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

În 1985, vocalul Alexander Veljanov și pianistul Ernst Horn au pus bazele proiectului și au propus o abordare inovatoare a muzicii electronice dintr-o perspectivă gotică. Duo-ul încă explorează complexitatea sunetelor și a liricii, dovedindu-se cea mai de succes apariție pe scena curentului darkwave.

Deine Lakaien a făcut cunoștiință cu publicul din România la ARTmania Festival Sibiu 2013, într-un spectacol cu casa închisă desfășurat în curtea Muzeului Național Brukenthal. Biletele pentru concertul din 6 noiembrie 2016 de la București sunt disponibile în limita locurilor Sălii Radio, cu prețuri între 90 și 150 lei și sunt distribuite în rețelele partenere și pe artmania.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top