Institutul de Administrare a Afacerilor, ASEBUSS, sprijina activ dezvoltarea comunitatii de afaceri din Romania, oferind profesionistilor romani cu spirit antreprenorial doua burse Executive MBA partiale, in valoare de 4000 de euro fiecare.

In ultimii ani antreprenoriatul s-a remodelat pe piata din Romania, fiind o combinatie inovatoare intre managementul riscului, managementul relatiilor si comunicarii, si know-how. Profesionistii cu spirit antreprenorial au devenit o resursa valoroasa pentru economia romaneasca prin capacitatea de adaptabilitate si prin viziunea dincolo de prezent.
Printre tendintele si dezbaterile antreprenoriale pentru 2010 se numara: afaceri sustenabile versus afaceri de sezon, afacerile drept medicament pentru sanatatea sistemului economic general, orientarea catre mediul online de business, comunicarea pe piata aliantelor strategice, si multe alte directii imperative de supravietuire si dezvoltare intr-un mediu imprevizibil de afaceri.
Multi oameni de afaceri aleg sa investeasca in know-how si modele de business internationale prin cursuri atestate de specialitate, precum un Executive MBA, pentru a avea un avantaj competitiv fata de ceilalti jucatori importanti ai lumii de afaceri. Majoritatea absolventilor EMBA au tran