window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asigurarea de viata, costuri si beneficii.

  • Asigurarea de viata, costuri si beneficii

Asigurarea de viata, costuri si beneficiiDe cele mai multe ori, oamenii sunt atât de preocupaţi de ziua de azi încât uită de cea de mâine. Planificarea viitorului pare să fie întotdeauna o idee bună, dar mai mereu se rezumă doar la lucrurile plăcute ale vieţii, fie că este vorba de redecorarea casei, de o maşină sau doar reînoirea garderobei. Însă pe parcursul vieţii, nimeni nu are parte numai de momente frumoase. O asigurare de viaţă reprezintă exact acel element care ar poate să facă ziua de mâine mai bună şi mai simplă pentru cei dragi în cazul unui eveniment nefericit.

 

Când vine vorba de priorităţile fiecăruia dintre noi, asigurarea de viaţă nu se regăseşte pe listă. Cu toate acestea, accidentele se întâmpla, iar problemele vin pe neaşteptate. AXA Asigurări propune clienţilor din România planuri de protecţie financiară personalizate cu ajutorul carora aceştia pot să-şi menţină standardul de viaţă fără probleme în cazul unui eveniment nefericit.

Este ştiut că, anual, numai în urma accidentelor rutiere, 10.000 de români rămân cu dizabilităţi şi în incapacitatea de a-i proteja pe cei dragi, conform Asociaţiei Victimelor Accidentelor de Circulaţie. Un calcul simplu demonstrează că un efort financiar minim, susţinut pe termen lung, poate ajuta pe oricine să-şi protejeze familia.

De exemplu, un tânăr în vârstă de 35 de ani, care nu va mai putea munci din cauza invalidităţii, va primi echivalentul a 33 de salarii medii nete pe economie (50.000 de lei), în urma semnării unei poliţe de viaţă de la AXA Asigurări pentru care trebuie sa plateasca suma de 573 de lei pe an. Acelaşi tânăr va primi  10.000 de lei în cazul în care se va confrunta cu una dintre cele 32 de afecţiuni grave acoperite de AXA, dar şi până la 5.000 de lei în cazul în care va avea nevoie de o intervenţie chirugicală în urma unui accident. În plus, fiind vorba despre o asigurare de viaţă, în caz de deces, familia celui care a încheiat asigurarea ar primi suma de 75.000 de lei.

Pentru că de alegerile fiecăruia dintre noi depinde nu numai siguranţa proprie, dar şi cea a celor dragi, prin programul de consiliere financiară gratuită, consultanţii AXA ne pot sfătui în legătură cu planul de protecţie potrivit în funcţie de nevoile fiecăruia. AXA Asigurări oferă o serie de planuri  de protecţie financiară, printre care Protector, StartProtector, Med Protector, dar şi Mixt Protector. În plus, la nevoie, se poate opta pentru pachetele flexibile de protecţie suplimentară. Astfel, poti ataşa tuturor planurilor AXA, în orice combinaţie oricare dintre cele 9 extra-opțiuni de extra-protecţie.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top