window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA in parteneriat cu asociatia JCI Bucuresti lanseaza proiectul ”Business pe bicicleta”! / Bucuresti / 29 aprilie 2010

Pune-ti costumul si cravata, fusta si jacheta si hai pe bicicleta!

„Bate Saua sa Priceapa Iapa” si „Junior Chamber International” Bucuresti organizeaza joi, 29 aprilie 2010, ora 08.30, pe traseul Piata Victoriei – Sos. Kiseleff – Parcul Herastrau, prima editie a evenimentelor din proiectul „Cu bicicleta la serviciu: business pe bicicleta”.

Evenimentul se desfasoara sub forma unei defilari de biciclisti in tinuta „business”. Participantii pot veni cu bicicleta proprie sau pot inchiria una gratuit de la organizatori.

Programul va fi urmatorul:

-08:30-9:00 intalnire cu presa si inregistrarea participantilor in fata Muzeului de Geologie, Piata Victoriei;
-09:00 startul paradei;
-09:30-10.30 mic dejun si workshop (Terasa Promenade) cu scopul de a gasi solutii de parcare a bicicletelor la birou.
Deplasarea se va face pe banda pentru biciclete de pe Sos. Kiseleff, in sir indian.
Traversarea intersectiilor se va face prin locurile special amenajate, cu respctarea regulilor de circulatie.

„Business pe bicicleta mi se pare un concept excelent, care pune in miscare atat la propriu cat si la figurat antreprenori bucuresteni, atat pe cei mai tineri care oricum sunt extrem de dinamici, cat si pe cei din alte generatii, ca mine de exemplu, care in acest fel, alaturi de generatia ceva mai tanara, regasim dorinta de miscare, dar si placerea de a propune impreuna comunitatii din Bucuresti un model de activitate mai curat din toate punctele de vedere. Imi face mare placere sa particip personal la acest eveniment!”, afirma Marius Ghenea, business-angel si antreprenor roman in serie.
„Business pe bicicleta” este dedicat tuturor oamenilor de afaceri, antreprenori si manageri, femei sau barbati, fani ai mersului pe bicicleta ca mijloc de recreatie, dar si ca mijloc practic de deplasare la birou. „Business pe bicicleta” isi propune crearea unei comunitati a oamenilor de afaceri, care sa identifice solutii pentru imbunatatirea infrastructurii dedicate bicicletelor si sa creasca popularitatea acestui mijloc de transport eco. Solutiile gasite vor fi aplicate atat direct, in mediul privat, cat si prin influentarea politicilor publice ale autoritatilor locale, prin promovarea rezultatelor proiectului.
Ne dorim sa facem din mersul pe bicicleta la birou o obisnuinta placuta si o alternativa viabila pentru cat mai multi oameni. Vrem ca proiectul nostru sa aduca o contributie semnificativa la transformarea mersului pe bicicleta intr-un mod eficient si sustenabil de deplasare.
„Am pornit proiectul dupa experientele pe care le-am avut in multe alte tari europene unde bicicleta e folosita de foarte multa lume, inclusiv de oameni de business care nu au o problema in a renunta la masina. Pentru mine anul trecut a fost un an al reindragostirii de Bucuresti datorita bicicletei si al locurilor pe care le descoperi datorita ei. La orice intalnire de afaceri am, la o distanta mai mica de 5 km, ajung mai repede cu bicicleta”, declara Tudor Maxim, unul dintre initiatorii proiectului si Presedintele JCI Bucuresti.
Tinuta business sau casual business este obligatorie!
Inscrieri la www.businesspebicicleta.ro
Parteneri: Velorutia, BikeWalk, Hartavelo.ro, Elevate, Startups.ro, Romania Pozitiva, VeloBello, Veloteca

***

Despre JCI
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani – in peste 100 de tari. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importanta retea globala de tineri cetateni activi”, membrii JCI isi propun sa transpuna in realitate misiunea JCI „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.

JCI Bucuresti s-a infiintat in anul 2003 si deruleaza proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event), dezvoltare individuala (JCI Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si twinning-uri) si responsabilitate fata de comunitate (proiecte sociale).
Mai multe informatii despre organizatie si proiectele sale, puteti afla consultand site-ul www.jcibucuresti.ro

Despre Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA :
Misiunea noastra: … Implicarea activa in promovarea prin mijloace de comunicare conventionale si ne-conventionale a oricarei forme de deplasare in sa (calare), cu precadere cele 100% ecologice, adica cel pe bicicleta sau pe cal.
Obiectivele Asociatiei „BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA”:.. Schimbarea mentalitatii cetatenilor Romaniei cu privire la utilitatea bicicletei in scopuri utilitare, turistice sau sportive.
Activitatile organizatiei „BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA”:
Asociatia BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA a elaborat o noua strategie in patru directii pentru a dezvolta cultura bicicletei in mediul urban. Aceste directii se materializeaza in patru programe distincte, interconectate:
1. „Cu bicicleta la scoala” – program destinat tinerilor in mod direct, parintilor si profesorilor in mod indirect;
2. „Cu bicicleta la serviciu” – program destinat adultilor, angajatori si angajati;
3. „Cu bicicleta la piata” – program destinat adultilor, factorilor de decizie din marile lanturi de hypermaket-uri si mall-uri
4. „Cu bicicleta la muzeu” – program destinat copiilor, tinerilor si adultilor, dar si factorilor de decizie din administratia locala.

In 2007 si 2008, 2009 au fost initiate campaniile:
– „VELORUTIA. O REVOLUTIE PE DOUA ROTI” – campanie de sensibilizare a ROMANILOR pentru incurajarea utilizarii bicicletei
– „VELORUTIA NATIONALA” – program de promovare, informare si colaborare la nivelul autoritatilor centrale si locale in patru orase ale tarii (Bucuresti, Targu Mures, Cluj Napoca si Resita)
– „HARTA VELO” – program de colectare, prelucrare si prezentare a tuturor punctelor de interes pentru biciclisti in orasul Bucuresti, materializand doua situri informative: www.hartavelo.ro si www.velomap.ro

Va multumim pentru atentie!

GeBateSaua / 0722 736694, 021 315 9811
– Presedinte Asociatia „BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA”
– Vice-Presedinte FEDERATIA BICICLISTILOR DIN ROMANIA
www.batesaua.ro , www.velorutia.ro , www.velorutia.ro
www.hartavelo.ro , www.velomap.ro , www.biciclisti.ro
geobatesaua@yahoo.com
http://www.batesaua.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top