window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia Cetatea Brasovului si HOSPICE Casa Sperantei te invita sa “Iesi Afara!”

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSSub sloganul “Iesi afara!”, Asociatia Cetatea Brasovului si HOSPICE Casa Sperantei va invita sambata, 7 aprilie, in Piata Unirii, la primul semimaraton organizat in Brasov.

Startul concursului se va da la ora 12.00, participantii fiind insa asteptati incepand cu ora 8.30 in Piata Unirii pentru ultimele inscrieri si ridicarea kitului de concurs. Cei 21 de kilometri de traseu pornesc din orasul vechi si continua pe potecile din jurul Brasovului  – Pietrele lui Solomon, Drumul vechi, Poiana Brasov, Poiana Stehil, Saua Tampei, Racadau, Treptele lui Gabony, Schei  – Piata Unirii.

Semimaratonul este organizat pe trei categorii de varsta: 16-22 ani, 23-39 ani, peste 40 ani, masculin si feminin.

“Ne dorim sa organizam un eveniment care sa reprezinte o motivatie puternica pentru cei ce incearca sa alerge 21 de kilometri avand certitudinea ca acesta proba va schimba viata si viziunea celor ce reusesc sa atinga pentru prima data la linia de finish”, a declarat Emanuel Loghin, reprezentant al Asociatei Cetatea Brasovului.

Asociatia Cetatea Brasovului sustine HOSPICE Casa Sperantei si pacientii cu boli incurabile ingrijiti in cadrul fundatiei. “Suntem bucurosi sa fim parteneri ai acestui eveniment, mai ales ca la Hospice exista deja o traditie a evenimentelor sportive, prin Crosul “Alearga TU pentru Ei!”, organizat la Brasov sau Maratonul International Bucuresti, unde anual, Hospice este una dintre cauzele caritabile asociate maratonului”, a declarat Gabriela Tokes, Coordonator Strangere de Fonduri pentru Hospice Casa Sperantei.

Inscrierile la semimaraton se pot face online pana in 4 aprilie pe www.semimaraton.ro, numerar la magazinul Sportsworld din strada Carpatilor nr. 4, Brasov sau in dimineata concursului intre orele 8 si 10:30. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul evenimentului – www.semimaraton.ro.

* Semimaratonul Brasov este afiliat la K21 – un proiect de circuite naţionale Off Road de 21 km in cadrul Seriei K42, puse la dispoziţia organizatorilor naţionali pentru etapele de promovare sau de calificare.
Etapele circuitului se desfasoara in Argentina, Spania, Brazilia, Costa Rica, Franta si de anul acesta prin afilierea la circuit a Semimaratonului Brasov, vom avea o etapa si in Romania. Mai multe informatii despre circuit pe www.k21series.patagoniaeventos.com.

Persoane de contact:
Cetatea Brasovului, Mark Kovacs, telefon: 0722190813
HOSPICE Casa Sperantei, Gabriela Tokes, telefon 0728130091

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top