window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia Culturala Momentum are un partener nou!

Asociatia Culturala MomentumAsociatia Culturala Momentum are un nou partener, Compania Intercom TNT. Este o companie cu punct de lucru in Ploiesti, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice, transport, colectare,depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase.

“Ne bucuram ca am incheiat acest parteneriat cu Compania Intercom TNT pentru ca ne dorim un mediu inconjurator mai bun, mai curat. Organizatia noastra are dorinta de a schimba ceva, de a constientiza si publicul in ceea ce priveste protectia mediului. Cu totii ne dorim o tara curata si mai putin poluata si tocmai in ideea aceasta consideram ca ne-am asociat cu cei mai buni. Compania Intercom TNT este motivata de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militand pentru perfectionarea procesului de reciclare. Asociatia Momentum este preocupata de protectia mediului inconjurator si de adoptarea unei atitudini noi fata de ecosistemul in care traieste. Ne dorim astfel ca prin acest parteneriat sa schimbam lucrurile in mai bine si poate, sa tragem si un semnal de atentionare!” a declarat presedintele asociatiei, Vlad Mateescu.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top