window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Asociatia Culturala Momentum prezenta la ONGFest – Targul Economiei Sociale / Bucuresti / 09-11 septembrie 2011

Asociatia Culturala Momentum prezenta la ONGFest – Targul Economiei SocialeAsociatia Culturala “Momentum” va participa in data de 9 – 11 septembrie, la Bucuresti, la ONGFest – Targul Economiei Sociale. Cea de a treia editie a festivalului national al organizatiilor neguvernamentale din Romania va reuni in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” peste 150 de ONG-uri care vor incanta publicul cu expozitii, demonstratii, momente de teatru, jonglerii cu foc, dansuri, costume traditionale. Desfasurat pe parcursul a trei zile, vineri, sambata si duminica, evenimentul din Bucuresti va gazdui in cadrul programului de activitati artistice pe scena ONGFest momente artistice ale Fundatiei “Inima de Copil”, dansuri populare si traditionale ale Asociatiei “Dunarea Moldova Noua” si  “Fundatia Internationala pentru Copil si Familie”, Concert de jazz sustinut de “Swing En Vogue”, un moment artistic de gimnastica aerobica interactiva al Asociatiei “Millenium Art”, concert electro experimental, sustinut live de “BRUM”, Concert Alexandra Ungureanu si “Blue Motors” si multe ale surprize ale ONG-urilor prezente.

Asociatia Culturala “Momentum” va fi prezenta in cadrul programului artistic cu un spectacol sustinut de formatia “Kozmic Band”, care va concerta sambata, 10 septembrie, la ora 18:30. Va fi un spectacol live deosebit de 1 ora, un show unde veti putea asculta cover-uri, cafe concert, muzica pop, jazz, dar si melodii internationale. De asemenea, asociatia va fi prezenta cu un stand unde participantii la eveniment vor putea afla mai multe detalii despre revista culturala online “Momentum” care apare lunar, dar si noul proiect educational “UCTC- Unite Cultures Through Culture”, prin care se doreste a se promova cultura si tinerele talente.

Editia din acest an a ONGFest isi propune sa devina o caravana care se va desfasura in perioada 9 septembrie – 16 octombrie, 10 orase din tara avand onoarea de a gazdui cele 10 evenimente. Festivalul va avea loc in Bucuresti, Iasi, Bacau, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Craiova si Constanta. Temele principale abordate in cadrul festivalului sunt economia sociala, voluntariatul si spiritul civic. Organizatia “Momentum” va fi prezenta atat la Bucuresti, cat si in Sibiu, in data de 24-25 septembrie, si Constanta, 15-16 octombrie. Va asteptam sa fiti alaturi de noi in cele 3 mari orase!

###

Asociatia Culturala Momentum s-a nascut in anul 2008 din dorinta unui grup de studenti de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti de a-si demonstra aptitudinile artistice, in maniera personala, alaturi de care sa atraga tineri asemenea lor, din toate ramurile celor sapte arte si din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociatiei se numara promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodica de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu institutii culturale si vocationale de invatamant, redactarea revistei online a asociatiei.

###

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele contacte:

Vlad  Mateescu – presedinte
0742982882
vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra  Fratila – secretar general
0743323509
secretariatmomentum@yahoo.com
andra.fratila@asociatiamomentum.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top