Asociatia Paspartu organizeaza un nou eveniment: Teatru & prieteni / Bucuresti / 25 mai 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/arta / cultura / entertainment/Asociatia Paspartu organizeaza un nou eveniment: Teatru & prieteni / Bucuresti / 25 mai 2010

Comunicat de presa privind evenimentul Teatru & Prieteni, organizat de Asociatia Paspartu in colaborare cu Ideo Ideis, pe 25 mai, in Club Control.

Asociatia Paspartu in colaborare cu Ideo Ideis organizeaza la Club Control, pe 25 mai, un nou eveniment cultural: lansarea numarului 1 a revistei online Arte & Meserii alaturi de piesa de teatru Tanara mostenitoare cauta…. (spectacol UNATC) si o expozitie de pictura in concept 3D a artistei Georgiana Draghiciu.
Evenimentul multicultural incepe de la ora 19. Intrarea este libera.

Arte si meserii al doilea numar
Revista Arte & Meserii este un produs media cultural realizat in totalitate de Asociatia Paspartu si colaboratorii sai. Se gaseste intr-un format online pe site-ul www.revistaartesimeserii.ro. Dupa succesul numarului 0, acum revista isi anunta cel de-al doilea numar, in aceeasi forma de prezentare. In aceasta luna, revista contine un coverstory si o abordare interesanta a actorului Dragos Bucur, un interviu neconventional cu regizorul Radu Afrim, un articol cu Decat o Revista si multe altele.

Teatru si expozitie de pictura
Dupa primul eveniment marca Paspartu, centrat pe lansarea asociatiei, a revistei si pe concertul trupei romanesti DuteVino, Asociatia Paspartu aduce o alt arta : teatrul. O trupa de teatru din cadrul UNATC va juca pe scena Clubului Control piesa intitulata Tanara mostenitoare cauta…. dupa Carole Frechette. Regia si scenografia apartin Stefanei Popa, iar din distributie fac parte Ruxandra Coman si Mircea Postelnicu.

In cadrul evenimentului pot fi vizionate, de asemenea, si lucrarile artistei Georgiana Draghiciu. Picturile sale se bazeaza pe un concept 3D.

Sunt asteptati toti iubitorii de arta, cultura, intr-un spatiu de relaxare si socializare, de la orele 19 pana pe seara. Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe site-ul asociatiei (www.asociatiapaspartu.ro).

Colta Alexandra Maria,

www.alexandra.maria.c@gmail.com, www.alexandra@asociatiapaspartu.ro
asociatiapaspartu@gmail.com

Go to Top