Pentru al treilea an consecutiv, Asociatia Speranta pentru Romania organizeaza un proiect caritabil cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, pentru 200 de copii ai strazii, din Bucuresti. Dorim sa le oferim o masa calda, acolo unde sunt ei, pe strada. De multe ori trecem pe langa ei, poate oferindu-le un ban. Dar rar, cand cineva le ofera o hrana gatita.

De Sarbatorile de Iarna, probabil ca ne gandim la diferite cadouri, sau excursii pentru copiii nostri. Va invitam sa ne gandim insa si la copiii strazii. Ei nu au parinți. Ei nu stiu ce inseamna ,,mama” sau ,,tata”. Ei nu stiu ce inseamna ca cineva sa le poarte de grija, asa cum noi o facem pentru copiii nostri.

Speranța pentru Romania va invita sa ne unim eforturile, si de Sarbatori sa putem oferi o masa calda si un pachet pentru 200 de copii de pe strazile Bucurestiului. Pentru acest proiect caritabil, avem nevoie de 4 000 Ron. Acțiunea va fi realizata cu ajutorul voluntarilor nostri, din zona Bucuresti.

Toți cei care doresc sa sprijine cu fonduri acest proiect caritabil, o pot face prin urmatoarele modalitați:

1. Online, direct cu cardul, prin serviciul Epayment, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

Direct in conturile bancare ale Asoc. Speranta pentru Romania de mai jos:

-IN LEI, direct in contul bancar al organizatiei noastre, RO 39 RZBR 0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO, direct in contul bancar al organizației noastre, RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: misiuneasperantapentruromania@yahoo.com, Tel:  0766 365 833 sau 0749 402 098

Go to Top