Ca o consecinta a activitatilor din ultimul an de zile, Astero  revine in atentie cu un nou single, noi concerte si o lansare a videoclipului pentru primul single “Cuvintele tac” de pe noul album.
Noul album intitulat “Circles” urmeaza a fi lansat in toamna .

Trupa Astero

Acesta a fost inregistrat si mixat in studiourile Chill Brothers si Next Dog Studio si masterizat de  producatorul Marius Costache (caruia ii multumim si pe aceasta cale) si contine 12 piese plus un bonus: este vorba despre o colaborare cu un cunoscut artist roman.

Subiectul piesei  “Cuvintele tac“  este despartirea.. ACEA despartire, cea mai dureroasa dintre toate, prin care trecem toti macar o data si pe care nu o uitam niciodata.
Mai exact, e despre acel moment cand, dupa o lunga discutie sau cearta, fiecare a terminat de spus ce avea de spus si urmeaza tacerea, pe care nimeni nu vrea sa o strice vorbind sau plecand. Momentul acela in care ne dorim ca tacerea sa dureze o vesnicie, pentru ca atunci cand se va termina, despartirea va fi pentru totdeauna.

Viclipul este produs de twilight13media (www.twilight13media.com) . Regia, montajul, scenariul si filmarea ii apartin lui Costin Chioreanu. Asistenta tehnica a fost asigurata de Gina Sandulescu.

iata si noul promo ! http://youtu.be/GKIq10uJRPk

______________________________

@ 25.04.2013 de la ora 20:00

@ Panic Club

______________________________

@ 07.06.2013 de la ora 20:00

@ Bohemian Flow Art&Pub

______________________________

Despre Noi

Astero vine de la expresia “emotional range of a tea spoon“.Accentul e pe “a”, nu pe “e”.

Ne-am format prin 2008-2009,  fara sa stim prea bine ce vrem sa facem, ce vrem sa cantam si unde vrem sa ajungem, ca orice alta trupa noua. Toate astea au venit in timp. Am trecut si prin toate chestiile obligatorii pentru orice trupa – schimbari de membri, de sali, de scule, de stil – si ne-am schimbat si reinventat de cate ori a fost nevoie pana am gasit formula castigatoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas si Vlad la chitara.

Motto-ul nostru: “ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam“.
Am plecat la drum sustinand rebel ca vrem sa cantam doar ceea ne place si sperand ca are sa  placa si altora si acum, dupa un album, un EP, multe concerte si multa munca, suntem bucurosi sa vedem ca nu am sperat degeaba.

In fine, dupa atata munca in studio a venit vremea reintalnirii cu fanii.

Trupa Astero