window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ASUR a desemnat castigatorii concursului foto ”Science is fun”

Asociatia Secular-Umanista din Romania a desemnat castigatorii concursului foto Science is fun. Premiul I a fost castigat de Alexandru Chitu, pentru fotografia „Let’s try this!”. Pe locurile urmatoare s-au clasat Marius Daniel Stelian, cu fotografia „Mad scientist” si Vanda Dulinsky, cu fotografia „Zbor deasupra unui crang de nuci”.

Premiile, constand intr-o camera foto digitala Canon EOS 400D (premiul I), un palmtop HP iPaq (premiul II) si un monitor LCD HP de 19 inch (premiul III) vor fi trimise prin curier castigatorilor, in termen de o saptamana.
Pe langa cele trei premii anuntate, sponsorul concursului, System Plus, a mai oferit 10 mentiuni constand in carti de literatura SF, urmatorilor concurenti: Bogdan Manuel Botofei, Ilona Roxana Cana, Razvan Chis, Alexandru Chitu, Ionut Alexandru Cojocaru, Beatrice Crancu, Ileana Damian (2 fotografii), Dragos Malaescu, Liviu Cristian Simut.
„Dorim sa le multumim pentru participare tuturor concurentilor si sa felicitam castigatorii. De asemenea, lansam o invitatie fotografilor amatori sa se inscrie la urmatoarea editie a concursului, ce va incepe in curand” a declarat Toma Patrascu, vicepresedinte ASUR.
Concursul foto Science is fun a fost organizat de Asociatia Secular-Umanista din Romania si Liga Studentilor Electronisti. Premiile au fost oferite de System Plus.
––
Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) a fost fondata in 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular, cunoasterea stiintifica si gandirea critica. In 2010, am contribuit la marcarea in Romania a unor evenimente importante, precum Darwin Day (www.darwinday.ro), Ziua Internationala a Astronomiei (www.ziua-astronomiei.ro), Space Week (www.prinunivers.ro) sau Ziua Mondiala a Umanismului. De asemenea, am lansat campania In plata Domnului (in.plata-domnului.ro), prin care cerem taxarea cultelor si diminuarea finantarii lor de la bugetul de stat.
In 2011, am participat la miscarea internationala 10:23 (www.1023.ro) si am lansat campania de informare Stop indoctrinarii religioase in scoli!. Pentru a marca Darwin Day 2011 am organizat o conferinta in parteneriat cu Institutul Francez, pe tema Istoria indelungata a biodiversitatii si am lansat portalul educational www.evolutionism101.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la
pr@asur.ro
http://asur.ro/

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top