ASUR și Parentime vă invită la o nouă expoziție științifică interactivă pentru copii

Luni, 7 aprilie, va fi inaugurată o nouă expoziție ştiințifică interactivă pentru copii din ciclul „Xperiment!„. Având ca temă optica, expoziția va fi găzduită de Institutul Francez din București și va putea fi vizitată în perioada 7-18 aprilie.

Programul de vizitare este luni-vineri, între orele 10.00-18.00 şi sâmbătă, între orele 10.00–15.00. Intrarea este liberă.

În 2012 și 2013 am inaugurat expoziții științifice pe teme de mecanică, electricitate și biologie. Acum a venit rândul opticii. Invităm părinții și profesorii să viziteze alături de copii expoziția Xperiment! | Optics. Vor descoperi împreună cum este alcătuit ochiul uman sau care este principiul pe care se bazează desenele animate. În plus, vor putea studia transmisia luminii prin fibre optice sau proprietățile laserelor.” a declarat Iulia Zamfir, Managing Partner Parentime.

Expoziția Xperiment! | Optics se adresează în special copiilor între 5-15 ani și le va oferi acestora ocazia să învețe lucruri noi prin intermediul experimentelor. Ne bucurăm că am reușit să organizăm o nouă ediție a expoziției și că avem încă o ocazie de a-i atrage pe copii către știință. Sperăm ca prin interacțiunea cu exponatele să le stârnim curiozitatea și să le arătăm cât de fascinante sunt legile fizicii. ” a declarat Toma Pătrașcu, Președinte A.S.U.R.

Seria de expoziții interactive Xperiment este organizată de: Parentime și ASUR – Asociația Secular-Umanistă din România.

Eveniment sponsorizat de: Dell România, System Plus și Institutul Francez.

Parteneri Media: Hotnews și RFI.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Alexandru Toma Pătraşcu

Preşedinte ASUR

toma.patrascu@asur.ro

0788 39 25 39

www.asur.ro

Parentime este cel mai important centru de cursuri pentru părinți din România. Compania a fost inființată din dorința de a oferi părinților instrumentele necesare pentru a transforma cresterea copiilor intr-o experiență placută si relaxantă. A fi parinte este cel mai dificil „job” al vieții și nu ar trebui sa fie singurul pentru care să nu ai o pregătire formală.

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) este o organizație neguvernamentală înființată în martie 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular. Proiectele și campaniile ASUR sunt menite să popularizeze cunoașterea științifică și să promoveze principiile unui stat laic.

Go to Top