ASUR vă invită la Zilele Evoluției

Acasa/arta / cultura, COMUNICATE DE PRESA, social/ASUR vă invită la Zilele Evoluției

ASUR vă invită la Zilele Evoluției

Cu ocazia aniversării a 206 ani de la nașterea lui Charles Darwin, ASUR organizează o serie de conferințe în care se va discuta despre importanța teoriei evoluției. Evenimentele vor avea loc în zilele de 10, 11 și 12 februarie, cu începere de la 18:30, la librăria Humanitas Kretzulescu. Intrarea la toate conferințele este liberă.

Programul evenimentelor este următorul:

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

  • Marți, 10 februarie, de la 18:30

”Citind evoluția” – discuție pe tema cărților despre evoluție publicate în limba română. Participă Alexandru Anghel – Senior Editor Editura Herald și Vlad Zografi – coordonatorul colecției de știință a Editurii Humanitas.

  • Miercuri, 11 februarie, de la 18:30

”Pe urmele evoluției” – discuție despre relația dintre paleontologie și evoluție. Participă Conf. Dr. Mihai E. Popa, paleontolog și profesor la Universitatea din București.

  • Joi, 12 februarie, de la 18:30

”Darwin și după Darwin” – discuție cu prof. Mircea Flonta despre munca de cercetare care a dus la publicarea ”Originii speciilor” și schimbările științifice și sociale declanșate de teoria darwinistă.

Toate discuțiile vor fi moderate de Anca Bontaș – profesoară de biologie și vicepreședinte ASUR.

Evenimentele din seria ”Zilele Evoluției” sunt organizate de A.S.U.R. – Asociația Secular-Umanistă din România, cu sprijinul partenerilor Editura Humanitas și Editura Herald.

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile pe www.darwinday.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!