În perioada 7 martie – 17 aprilie 2018, fanii Republic of Gamers sunt așteptați în Plaza România, la etajul 1, la JOIN THE REPUBLICcel mai lung maraton de gaming ROG, derulat în parteneriat cu ASUS. În cadrul evenimentului vor putea fi testate, printre alte device-uri, și GTX1080 – ASUS ROG Zephyrus GX501, cel mai subțire laptop de gaming din lume, cu o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kg, sau cel mai compact desktop de gaming, ROG G20.

Pe 10 și 11 martie, campionul european și vicecampionul mondial de FIFA – Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu va împărtăși câteva din secretele jocului FIFA și va juca un meci demonstrativ cu marele câștigător al turneului de FIFA18.

Toți cei care vin la maraton se pot înscrie la diverse concursuri și tombole cu premii care constau în accesorii digitale de ultimă generație, dar și obiecte promoționale ROG.

Curioșii care doresc să vadă și să încerce cele mai performante sisteme de gaming pot participa la diverse competiții de FIFA18, CS:GO, PUBG, Hearthstone, dar și sesiuni Free To Play. Acțiunile se adresează celor cu vârsta peste 14 ani.

Mai jos găsiți programul turneelor:

FIFA18
Calificări: 8-9 martie

Turnee finale: 10-11 martie

CS:GO

Calificări: 12-18 martie

Turnee finale: 19-25 martie

PUBG

Calificări: 26 martie – 29 martie

Turnee finale: 30 martie – 4 aprilie

Hearthstone 

14-15 aprilie

Free To Play va avea loc:

– zilnic, în afara orelor de desfășurare a competițiilor;

– în zilele de 7 martie, 5 aprilie, 6 aprilie, 7 aprilie, 8 aprilie, 9 aprilie, 10 aprilie, 11 aprilie, 12 aprilie, 13 aprilie, 16 aprilie și 17 aprilie, între orele 10.00 – 21.00!

Mai multe informații cu privire la turnee și calificări pot fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului.

DESPRE PLAZA ROMÂNIA

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2004, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.