window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Atelier de dans contemporan

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, din 4 februarie, un Atelier de dans contemporan, sustinut de coregrafa Andreea Novac.

Atelierul abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Prima parte a cursului este dedicata antrenamentului fizic – ce are drept scop constientizarea si sensibilizarea corpului, pregatindu-l pentru noi descoperiri.

In a doua parte a cursului, prin jocuri si improvizatii, concentrandu-ne pe spontaneitate si autenticitate, vom incerca sa ne deblocam propriile resorturi creative si sa ne dezvoltam capacitatea de a vorbi prin miscare.

Vom descoperi astfel calea catre o miscare creativa si profund personala, fundamentata in relaxare mentala si disponibilitate fizica, un mod de a fi implicat in tot ceea ce ne inconjoara.

Acest atelier in trei intalniri este gandit si ca o continuare a sesiunilor intensive de dans contemporan desfasurate pe timpul verii.

TINUTA LA CURS TREBUIE SA FIE LEJERA (pantaloni/colanti peste genunchi, tricou). VA RECOMANDAM SA PURTATI INCALTAMINTE CU TALPA FLEXIBILA SAU SOSETE GROASE.

Lector: Andreea Novac
Data incepere:4 Februarie; ora curs: 17.00
Numar ateliere: 3; frecventa: saptamanal
Cost: 200 de lei
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top