Atelier de dictie si de vorbire

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Atelier de dictie si de vorbire

 Atelier de dictie si de vorbireFundatia Calea Victoriei organizeaza, din 2 septembrie, de la ora 19.00, un Atelier de dictie si de vorbire coordonat de actorul Ionut Kivu.

Imaginea si cuvantul sunt elementele care ne definesc personalitatea si identitatea in fata interlocutorilor nostri. Fara a putea spune daca din pacate sau din fericire, trebuie remarcat faptul ca deseori acestea doua sunt disonante, nu sunt in deplina armonie una cu cealalta.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Vom incerca la acest atelier sa constientizam propriul tip de vorbire si eventualele defecte: precipitarea, “inghitirea” finalurilor de cuvinte, vorbirea “moale” si nearticulata corespunzator, consoanele sau vocalele pronuntate incorect (rarait, sasait, moldovenisme, ardelenisme, etc.).

Vom invata si vom face exercitii pentru indreptarea defectelor. Vom descoperi cum sa ne controlam respiratia in vorbirea cotidiana sau public – pentru evitarea ”pierderii suflului” sau a pierderii atentiei interlocutorului. Vom invata si cateva principii de igiena vocala, precum si tehnici de stapanire a emotiilor si a timiditatii.

Lector: Ionut Kivu

Data incepere: 2 septembrie; ora curs: 19.00

Numar ateliere: 7; frecventa: saptamanal, luni

Cost: 350 lei; cost studenti: 300 lei

Loc: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Inscriere la contact@victoriei.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top