window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Atelier de dictie si de vorbire

Fundatia Calea Victoriei va invita din 24 octombrie la un Atelier de dictie si de vorbire prezentat de actrita Irina Ungureanu.

Imaginea si cuvantul sunt elementele care ne definesc personalitatea si identitatea in fata interlocutorilor nostri. Fara a putea spune daca din pacate sau din fericire, trebuie remarcat faptul ca deseori acestea doua sunt disonante, nu sunt in deplina armonie una cu cealalta.

Vom invata, la acest atelier, sa constientizam propriul tip de vorbire si eventualele defecte: precipitarea, „inghitirea” finalurilor de cuvinte, vorbirea „moale” si nearticulata corespunzator, consoanele sau vocalele pronuntate incorect (rarait, sasait, moldovenisme, ardelenisme, etc.).

Vom continua apoi cu jocuri si exercitii pentru indreptarea acestor defecte. Vom descoperi cum sa ne controlam respiratia in vorbirea cotidiana sau public – pentru evitarea „pierderii suflului” sau a pierderii atentiei interlocutorului. Vom invata si cateva principii de igiena vocala, precum si tehnici de stapanire a emotiilor si a timiditatii.

Lector: Irina Ungureanu

Data incepere: 24 Octombrie 2011; ora curs: 19.00

Numar ateliere: 7; frecventa: saptamanal

Cost: 350 lei; cost studenti: 300 lei

Locul desfasurarii: Mandala Club, str Paleologu nr 20 (zona Armeneasca)

Inscriere la contact@victoriei.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top