window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Atelier practic de Branding personal si autopromovare

Fundatia Calea Victoriei organizeaza, joi 1 noiembrie, ora 19.00, Atelierul practic de Branding personal si autopromovare, sustinut de Iulia Bertea.

Brandul personal este un concept inca insuficient inteles si chiar nedreptatit. Este adesea confundat cu manipularea publicitara si cu „lauda de sine” agresiva sau este asociat cu imaginea superficiala a vedetelor si politicienilor. Insa, vrem sau nu vrem, cu totii avem deja un brand personal: este reputatia noastra si modul in care ne percep cei din jur.

Atelierele din seria“Brandul personal: de la conceptul abstract la utilizarea concreta” isi propun sa ofere o serie de informatii concrete si instrumente functionale pentru persoanele care doresc sa-si recalibreze imaginea si reputatia in vederea imbunatatirii rezultatelor profesionale (si nu numai).

Acest  atelier se adreseaza celor care cauta afirmarea si recunoasterea profesionala la locul de munca; freelancerilor sau antreprenorilor care intampina provocari in autopromovare; celor care sunt in cautarea unor noi oportunitati de cariera; persoanelor care se considera introvertite si doresc sa se puna mai mult in valoare.

Impresiile celorlalti despre o persoana oglindesc direct felul in care aceasta se percepe pe sine si actiunile pe care le pune in aplicare pentru a-si crea o imagine favorabila. Dar, pentru a creiona o strategie de autopromovare, este imperios necesara autoanaliza: „Cum sunt eu? Ce fac diferit? De ce m-ar alege ceilalti, personal si profesional? Ma comport autentic sau joc mereu un rol? Stiu sa imi comunic calitatile in mod atragator si persuasiv? Cu alte cuvinte, brandul meu personal este construit dupa un plan sau este lasat la voia intamplarii?”.

Dupa aceste ateliere, participantii vor fi capabili:

• sa inteleaga mecanismele procesului de branding personal;

• sa isi defineasca promisiunea de brand personal in concordanta cu propriile obiective si prioritati;

• sa isi alcatuiasca un mix de autopromovare customizat care sa le reflecte in mod autentic caracterul si aspectele prin care se diferentiaza.

Temele abordate pe parcursul celor 7 ateliere sunt:

Atelier 1: Brand si branding

Atelier 2: Promisiunea de brand

Atelier 3: Expunere si autopromovare

Atelier 4: Branding personal online

Atelier 5: Branding personal in societate (partea I)

Atelier 6: Branding personal in societate (partea a II-a)

Atelier 7: Unicitate si autenticitate


Lector: Iulia Bertea

Data incepere: 1 Noiembrie 2012; Ora curs: 19:00

Cost: 350 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 320 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20, et. 3.

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top