Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSFundatia Calea Victoriei oragnizeaza, din 18 aprilie ora 19.00, un Atelier practic de Branding personal si autopromovare, care se adreseaza tututor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatea de a comunica si de a se autopromova in mediile in care acestia activeaza.

Lector Iulia Bertea este trainer autorizat CNFPA, si are peste 10 ani de experienta in marketing, promovare si comunicare.

Societatea de tip occidental favorizeaza persoanele extravertite, cu abilitati foarte bune de networking, comunicare si autopromovare, considerandu-le un model de succes. Acest lucru permite ca avansarea la locul de munca, recunoasterea profesionala si castigurile financiare sa nu se bazeze intotdeauna pe meritocratie, ci pe gradul mai ridicat de inteligenta sociala.

Pentru persoanele introvertite, dar si pentru cele care nu cunosc tehnicile de baza ale promovarii personale, este mai greu sa se faca vizibile din punct de vedere profesional, sa fie itelese si sa-si impuna punctele de vedere. Deseori ele prefera sa cedeze decat sa intre “sub lumina reflectoarelor” si astfel rateaza oportunitati pe deplin merit