ATELIER SAPTE deschide sesiunea de internship-uri de vara in cadrul agentiei

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/ATELIER SAPTE deschide sesiunea de internship-uri de vara in cadrul agentiei

Laura Sinca ATELIER SAPTEATELIER SAPTE, agentie de comunicare integrata, specializata in construirea de interactiuni cross-channel intre branduri si audienta acestora, lanseaza un program de internship pentru studentii care sunt membri ai organizatiei PRIME si isi doresc o cariera in comunicare, publicitate sau marketing experential.

Programul de internship se deruleaza in perioada iulie – august 2013, iar studentii pot opta pentru doua saptamani de practica intensiva in departamentele de creatie, strategie, PR sau client service din cadrul ATELIER SAPTE.

 „Am ales sa dedicam acest program de internship studentilor la comunicare care au calitatea de a fi membri PRIME, luand in calcul eforturile si pasiunea de care au dat dovada in mod constant in derularea unor initiative curajoase, ce merita aprecierea specialistilor din comunicare. Ne bucura faptul ca, in cei 16 ani de experienta PRIME Romania, entuziasmul acestora nu a scazut, ci dimpotriva, devin mult mai responsabili pentru viitorul lor si implicit pentru viitorul industriei din care vor face parte” declara Laura Sinca, Business Unit Manager ATELIER SAPTE.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 Asociatia studenteasca PRIME este prezenta in mai multe tari europene printre care se numara Romania, Slovenia, Italia si Spania. In Romania, PRIME are o experienta de 16 ani si este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara.

***

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in construirea de interactiuni cross-channel intre branduri si audienta. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt reprezentate de serviciile de Brand Communication, Brand Promotions si Brand Experience. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera servicii de strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

Printre clientii ATELIER SAPTE se numara: Alexandrion Grup (Grant’s, Tullamore D.E.W., Alexander Vodka, Vinars Brancoveanu), Nestle (Joe, Aloma), Farmec (Farmec Natural, Nufar si Triumf), Nescafe (Dolce Gusto, Nescafe Milano).

www.ateliersapte.ro

www.facebook.com/cuateliersapte

www.linkedin.com/company/atelier-sapte

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-06-26T09:53:24+03:0026 iunie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie|Tags: , , , |
Go to Top