Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun decoratiuni si ornamente.

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun decoratiuni si ornamente.

Scoala de Arte si Maniere le propune copiilor incepand de luni 17 decembrie, de la ora 18.30, sa experimenteze pentru trei zile cum este sa lucrezi in Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun.

Atelierul va avea doua grupe, in paralel, cu acelasi program, dar lectori diferiti – una pentru copii de 4-6 ani, sustinuta de Maria Irina Petreanu si una pentru copii de 7-12 ani, sustinuta de Teodora Varzaru.

Vom descoperi impreuna bucuria de a vedea materiale obisnuite, cu care suntem inconjurati zi de zi, transformandu-se in cele mai frumoase ornamente de Craciun, dar si magia de a crea cu propriile noastre maini amintiri cu care ne vom decora in fiecare an casa si bradul.

Aroma imbietoare a ceaiului cu mar si scortisoara si a fursecurilor din turta dulce ne vor ajuta sa intram in atmosfera sarbatorilor de iarna.

1. “Decoratiuni din hartie”

Vom confectiona felicitari, globuri, braduti sau ghirlande, folosind tehnica numita colaj, din hartie colorata, glasata sau creponata, iar toate obiectele minunate pe care le facem cu manutele noastre le vom colora si decora dupa bunul plac.

2.”Globuri fermecate”

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Vom picta un glob de polistiren, cu care ne putem juca in siguranta, si il vom decora intr-o maniera unica folosind margele, nasturi si paiete multicolore, pentru a fi cel mai frumos glob din bradul de Craciun.

3.”Podoabe vesele”

Vom modela din pasta ceramica mici obiecte decorative pentru mamici, tatici, bunici si prieteni, precum suporturi de lumanari si figurine jucause de pus in brad, lasandu-ne imaginatia sa zburde in voie.

Atelierul se desfasoara in zilele: luni 17, marti 18, miercuri 19 decembrie:

– grupa mica 4-6 ani – de la 18.30 la 19.30

– grupa mare 7-12 ani – de la 18:30 la 20:00

Lector: Maria Irina Petreanu, Teodora Vărzaru

Data incepere: 17 Decembrie 2012; Ora curs: 18:30

Numar ateliere: 3

Frecventa: zilnic, de luni pana miercuri: 17, 18, 19 decembrie

Varsta Minima: 4; Varsta Maxima: 12

Cost: 165 ron; Cost redus (card fidelitate): 150 ron

Locatie: Fundatia Calea Victoriei, str. Caimatei 20 (zona Piata Rosetti)

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top