window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

ATTITUDE BALLET STUDIO va propune vara aceasta o serie de cursuri aparte !

ATTITUDE BALLET STUDIO va propune vara aceasta o serie de cursuri aparte, ce starnesc curiozitatea, creativitatea, va provoaca mintea si corpul. Nu ratati ultima sansa de a va inscrie la cursurile de Dans Contemporan, Lyrical Dance si Balet pentru Adulti din luna August! Cursurile de Dans Contemporan incep pe 27 Iulie iar cele de Lyrical Dance si Balet pentru Adulti pe 1 August! Toate cele trei cursuri dureaza trei saptamani. Dansul Contemporan abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Dansul liric reprezinta o imbinare intre tehnica baletului clasic, naturaletea pasilor de jazz si viziunea contemporana a expresivitatii in dans. Dansul liric este expresiv, dinamic si gratios in acelasi timp. Cursul de Balet pentru Adulti ofera celor mari bucuria artistica a baletului clasic concomitent cu dezvoltarea flexibilitatii, fortei si a gratiei. Prin frecventarea acestor cursuri se invata coordonare, muzicalitate, postura, se modeleaza corpul si se tonifica muschii.

Pentru cei mici, ATTITUDE BALLET STUDIO propune un Atelier de Balet pentru Copii! Pe timp de vara, intre 1 si 26 August, toti copiii au sansa de a pasi in lumea dansului si de a se bucura de experienta unica a spectacolului! 4 saptamani de dans clasic, Istoria Artei pentru copii, Cursuri de Machiaj si Costum, finalizate cu un spectacol in care veti putea aplauda reusitele micilor dansatori!

Penru inscrieri: contact@attitudeballet.ro

Telefon: 0758669066

www.attiudeballet.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top