window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Au inceput inscrierile pentru a treia editie a evenimentului Kids Education

Kids Education 2015

A treia editie a evenimentului Kids Education va avea loc in perioada 18-19 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Incepand de azi, organizatorii au deschis inscrierile pentru expozanti.

La KidsEducation pot participa gradinite, scoli, afterschool-uri, edituri de carti pentru copii, firme care ofera cursuri extrascolare pentru copii, dar si ONG-uri, dedicate educatiei copiilor cu varsta intre 2-14 ani.

Primele doua editii Kids Education au atras mii de vizitatorii, interesati de noutatile din domeniu educatiei si ofertele organziatiilor educationale.

Kids Education a devenit deja un eveniment cunoscut printre parinti si educatori, care s-au obisnuit sa gaseasca la noi cele mai noi si mai bune oferte si informatii din domeniul educational. Ca la fiecare editie, si de aceasta data vom facilita interactiunea intre vizitatori si expozanti, pentru a oferi tuturor participantilor o experienta cat mai placuta.” a declarat Jessie Constantin, director proiect Kids Education.

Inscrierile la Kids Education se desfasoara in perioada 5 februarie – 6 aprilie. Expozantii de la precedentele editii vor avea prioritate la alegerea standurilor. Pentru rezervarea unui stand puteti contacta organizatorii la office@jessco.ro .

Targul de oferte educationale Kids Education este organizat de firma Jessco Management si are ca obiectiv organizarea periodica a unor evenimente de calitate, care vor reuni toate ofertele de top ale institutiilor care activeaza in domeniul educatiei pentru copii.

Intrarea vizitatorilor este libera. Programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului http://kidseducation.ro/.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top