window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Revista „Vacante si Calatorii” si Fundatia Amfiteatru organizeaza in perioada 1- 8 iunie 2011 in pasajul Universitatii editia a XIII-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori sau profesionisti.

Tema editiei a XIII-a a Salonului National de Fotografie Turistica – „Identitate, expresivitate, unicitate” – da sansa participantilor sa exprime, prin intermediul fotografiilor, un concept, o idee, o stare sufleteasca, conturand o imagine proprie a activitatii turistice. Aceasta editie a Salonului National de Fotografie Turistica isi propune identificarea acelor locuri, edificii, oameni sau traditii unice prin incarcatura istorica si culturala si reliefarea acestora prin intermediul lucrarilor inscrise in concurs. Elementul central al temei il reprezinta ideea identitatii locale ca fragment al unui intreg unit numit Romania. Unicitatea este privita ca un rezultat al sumei identitatilor locale exprimate prin fotografie.

Categorii de concurs:
I. Oamenii muntelui
II. Memorii urbane
III. Intre mit si istorie
IV. Lumini si umbre
V. Satul vatra a identitatii
VI. Sentimente si expresii
VII. Peisaj

Inscrierea fotografiilor in concurs se face in perioada 22 martie 15 mai inclusiv, prin completarea unui formular postat pe site-ul www.vacantesicalatorii.ro.

Pentru mai multe detalii si pentru regulamentul concursului consultati pagina www.vacantesicalatorii.ro.

Adriana Tufan
PR Revista Vacante si Calatorii
0726.372.007
adriana.tufan@revistavip.net
http://www.vacantesicalatorii.ro

Go to Top