window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Opera Nationala Bucuresti (ONB) organizeaza luni, 12 septembrie 2011, o auditie pentru ocuparea posturilor de balerini-colaboratori, in vederea desfasurarii spectacolelor ONB din stagiunea 2011 / 2012. Auditia este programata de la ora 11.00, la sediul Operei Nationale Bucuresti (bd. Mihail Kogalniceanu nr. 70 – 72, sector 5), la Sala Studio, etajul al III-lea.

Participantii trebuie sa parcurga urmatoarele probe:

–          ora de studii clasice;

–          (la cererea comisiei) prezentarea unei variatii din repertoriul clasic la alegerea candidatului;

–          o piesa de dans modern si/sau improvizatie.

Selectia viitorilor balerini-colaboratori ai Operei Nationale Bucuresti va fi realizata de catre o comisie de specialitate.

Pentru candidatii din afara institutiei este solicitata prezentarea urmatoarelor materiale informative: CV european, inregistrare a unui moment artistic pe DVD si câteva fotografii. Data limita a inscrierilor este 1 septembrie 2011. Inscrierile se pot realiza prin e-mail, la urmatoarele adrese: balet@operanb.ro si/sau la adresa de e-mail a sefului Companiei de Balet, alin.gheorghiu@gmail.com.

Pentru eventuale informatii suplimentare, contactati Serviciul Balet din cadrul Operei Nationale Bucuresti la numarul de telefon +4021.314.69.80, interior 2169.

Go to Top