window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Aventura inedită a unui bucătar excentric, Gordon Ramsay printre rechini, în 10 februarie la TV PaprikaPasiunea lui Gordon pentru rechini este acum descrisă în călătoria pe care acesta o pune la cale pentru a descoperi misterele controversatei supe din aripioare de rechin, în noua sa emisiune Gordon Ramsey printre rechini,difuzată la TV Paprika, în 10 februarie, de la ora 22:00.

Se estimează că peste 100 de milioane de rechini sunt uciși în toată lumea, iar o treime din speciile oceanice dispar datorită pescuitului excesiv. Gordon încearcă să descopere dacă acest sacrificiu chiar este necesar. El se confruntă cu soarta tristă a acestor creaturi marine a căror exterminare afectează lanțul trofic al oceanelor. Pentru a-i înțelege mai bine pe regii oceanelor, Ramsey se hotărăște să înoate alături de ei, această provocare fiind una dintre cele mai periculoase cu care s-a confruntat până în prezent.

Fascinanta călătorie a lui Gordon îl determină să pornească o campanie împotriva industriei pescuitului de rechini.

Se recomandă drept Gordon Ramsay, bucătarul care prezintă lumea culinară într-o viziune proprie. Renumit pentru stilul direct şi izbucnirile sarcastice din bucătărie, temperamentalul bucătar reuşeşte să ne distreaze şi să ne destindă cu fiecare ocazie.

Ramsay este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari internaționali, care s-a remarcat cu cele treisprezece stele Michelin primite pentru restaurantele sale din Londra şi New York. Este gazda unor show-uri recunoscute de televiziune, lansând o serie de cărţi de gastronomie publicate în întreaga lume.

Într-un sondaj realizat de Radio Times, pe un eşantion de 3 000 de persoane, Gordon Ramsay a fost votat drept cea mai terifiantă celebritate de televiziune.

Urmărește-l pe excentricul bucătar, vineri, 10 februarie, la TV Paprika, în Gordon Ramsay printre rechini.

TV Paprika – O felie de fericire!

Go to Top