AVITECH obtine certificarea Cisco TelePresence Video Advanced ATP

Acasa/business, COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii, IT & Gadget/AVITECH obtine certificarea Cisco TelePresence Video Advanced ATP

AVITECH obtine certificarea Cisco TelePresence Video Advanced ATPIncepand cu luna iulie, AVITECH a obtinut din partea Cisco statutul de “TelePresence Video Advanced Authorized Technology Provider (ATP)”. Acest statut garanteaza faptul ca AVITECH este calificata la cel mai inalt nivel sa configureze si sa implementeze solutiile de teleprezenta Cisco precum si sa asigurare suportul tehnic la standarde corespunzatoare.

Procesul de dobandire a acestui statut a implicat efectuarea unor stagii de perfectionare a specialistilor AVITECH in ceea ce priveste vanzarea, configurarea si integrarea solutiilor de teleprezenta. De asemenea, clientii AVITECH pot testa in showroom-ul companiei o serie de echipamente Cisco pentru videoconferinta, teleprezenta si infrastructura de comunicatii.

“Programul Cisco TelePresence Video Advanced ATP este proiectat sa ofere partenerilor posibilitatea de a beneficia de imensele oportunitati pe care piata le poate oferi – nu numai in ceea ce priveste teleprezenta, dar si intreaga piata a solutiilor pentru colaborare”, a declarat Richard McLeon, Senior Director of Collaboration in cadrul Cisco.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Unul din pionierii videoconferintei in Romania, AVITECH este si in prezent, dupa 10 ani de la implementarea primelor sisteme, cel mai important integrator de solutii din acest domeniu. Rezultatele obtinute de clienti cu solutiile AVITECH sunt cea mai buna recunoastere a competentelor noastre, confirmata in prezent si de obtinerea acestui statut din partea Cisco.

Despre CISCO

Cisco reuneste solutii integrate de colaborare bazate pe retea, al caror fundament sunt standardele deschise. Aceste solutii, precum si serviciile oferite de Cisco contribuie la cresterea inovatiei si productivitatii si implicit la dezvoltarea afacerii. Ele ajuta, de asemenea, la accelerarea performantei echipei, la protejarea investitiilor si la simplificarea proceselor de a gasi oamenii si informatia potrivita.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania de solutii si sisteme pentru domeniile videoconferinta, audio-video, IT & C, securitate, siguranta, instalatii electrice, automatizari, solutii ce au la baza echipamente si servicii de cea mai buna calitate. AVITECH are sediul central si showroom-ul in Voluntari-Ilfov, doua sucursale in Cluj-Napoca si Chisinau (Republica Moldova) și 13 centre regionale de suport tehnic.

# # #

Persoana de contact:

Gabriela Degeratu

PR Specialist

gabriela.degeratu@avitech.ro

0752 10 11 52

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!