window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

AVITECH propune tehnologii exclusiviste de conferinta

AVITECH propune clientilor sai noi tehnologii exclusiviste pentru dotarea salilor de conferinta: display-uri Element One incorporabile in mobilier, integrate cu tehnologii audio de varf de la beyerdynamic.

Cei doi producatori au lansat in luna iunie, in cadrul Infocomm Show, doua variante de display-uri integrate cu tehnologii audio beyerdynamic: Element One Convers integrat cu microfoane cu tehnologie Revoluto si Element One Versis integrat cu microfon tip gooseneck cu tehnologie MCS.

Convers este un display elegant, care se poate retrage pe verticala in masa. La baza acestuia se gaseste o linie discreta de microfoane Revoluto de la beyerdynamic. Pe langa designul deosebit, acest tip de microfoane ofera flexibilitate si libertate de miscare vorbitorului. Momentan, este disponibil numai in varianta 16:10 cu diagonala de 17.

Versis este un display foarte discret, care se incorporeaza in masa si poate fi coborat la nivelul acesteia, cu fata in sus, ramanand astfel mereu vizibil. Este integrat cu sistemul MCS cu microfon pliabil de tip gooseneck. O simpla apasare de buton ridica ansamblul din masa. Standard, sistemul de conferinta este echipat cu un singur buton, dar pot fi adaugate, la cerere si alte optiuni (display, selectie limba, butoane de vot).

Includerea tehnologiilor beyerdynamic este disponibila si pentru display-urile Element One Convers si Versis deja instalate.

Despre Element One

Element One este recunoscuta la nivel mondial pentru creativitatea cu care a dezvoltat conceptul de display incorporabil in mobilier. Display-urile se pot deschide electric, printr-o simpla apasare, permit reglarea unghiului de inclinare al ecranului, sunt finisate manual si exista si in versiuni cu touchscreen.

Despre beyerdynamic

Fondata in anul 1924, beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piata echipamentelor audio profesionale – casti, microfoane, sisteme de discutii. Beyerdynamic dezvolta si produce solutii inovatoare de cea mai inalta calitate.

Despre AVITECH

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, videoconferinta, securitate, siguranta, instalatii electrice, BMS, IT&C, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie. Compania detine numeroase autorizatii, licente, certificari si este membra unor prestigioase organizatii nationale si internationale de profil: CEDIA, InfoComm, AV Global Alliance, ARTS.

Persoana de contact:

Gabriela Degeratu
PR Specialist

SC AVITECH CO SRL
Sos. Pipera-Tunari nr. 1/II
077190 Voluntari-Ilfov
Tel: +40 21 200 64 64
Fax: +40 21 200 64 65
info@avitech.ro
http://www.avitech.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top