AVON in Universitati. S-a dat startul inscrierilor!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/AVON in Universitati. S-a dat startul inscrierilor!

Avon impreuna cu Bizcampus Network organizeaza a doua editie a proiectului „Avon in Universitati”, prin care manageri si angajati de top vor sustine seminarii de interes pentru studentii din universitatile din tara.

Temele abordate in aceasta editie sunt: Corporate Social Responsibility, Direct Selling, Leadership, Branding, Online Strategies, Personal Branding, Marketing for Women si Antrepreneurship iar orasele vizate sunt Cluj, Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Timisoara, Galati si Ploiesti.

Proiectul isi propune sa aduca o componenta practica in dezvoltarea tinerilor studenti, viitori profesionisti din Romania, prin organizarea unor cursuri deschise cu studii de caz din Avon (de la campania impotriva cancerului la san la blogul Avon premiat la Roblogfest ca cel mai bun blog de companie si la cum a ajuns Avon Romania un model de business la nivel mondial). Anul trecut au participat in proiect peste 2000 de studenti.
„Dorim sa aducem mai aproape mediul de afaceri fata de universitati, astfel incat studentii sa aiba cel mai mult de castigat. La sesiunile de anul trecut am fost placut surprinsa vazand ca am ca parteneri de dialog studenti dintr-o generatie curioasa si curajoasa, studenti care stiu sa puna intrebari (chiar si incomode) si care nu stau in banca lor, lucru care nu poate decat sa ma bucure”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager Avon.
Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa accesati: http://bizcampus.ro/avon/
Atentie, locurile sunt limitate!

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

***
Avon Cosmetics este cea mai mare companie de produse cosmetice in sistemul de vanzari directe. Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. In portofoliul de produse se regasesc parfumuri, produse de machiaj, creme hidratante si accesorii fashionable. Brandul Avon este atat de cunoscut incat 7 din 10 femei cumpara produsele din brosura. Cu un staff de peste 100,000 de Reprezentanti, Avon ofera oposibilitate de castig suplimentar, sansa de crestere in cariera si expertiza in leadership.
In toata lumea, compania AVON este preocupata nu numai sa aduca frumusete si oportunitate de cariera femeilor, dar si sa le imbunatateasca viata, promovand respectul pe care societatea il datoreaza rolului lor in dezvoltarea sociala si militand continuu pentru sanatatea si standardul lor de viata.
***
BizCampus Network este o companie care elaboreaza concepte unice de proiect in Romania, construind o noua zona de dezvoltare pentru mediul corporate. Idei originale, inspiratie si adaptare la trendurile locale si internationale sunt premisele de la care compania porneste.
BizCampus Network incurajeaza dezvoltarea de noi idei pentru: descoperirea de instrumente alternative de comunicare si promovare, elaborarea de solutii creative, utilizarea tehnologiilor avansate, avand ca misiune sa investeasca in potentialul oamenilor, in dezvoltarea personala si profesionala a acestora prin asocierea cu modele de business de succes si prin transferul de cunostinte la nivel de relatii interpersonale.
BizCampus Network crede in oamenii care stiu sa faca diferenta!

Maria Nistor
Advertising&Sales Coordinator
BizCampus Network
maria.nistor@bizcampus.ro
http://www.bizcampus.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!