Azi, de Ziua Europei, ECCO va invita in lumea de basm a Cenusaresei!

Azi, 9 mai, statia de metrou Unirii 1 se va transforma intr-o adevarata casa sustenabila, intitulata sugestiv „House of Denmark”. „House of Denmark” este amenajata cu mobilier danez, plante si flori pentru a recrea un colt de poveste. Cunoscutul brand de incaltaminte danez ECCO invita cu aceasta ocazie calatoarele din metrou sa intre pentru o zi in atmosfera de basm a Cenusaresei.

Printul din poveste asteapta toate doamnele si domnisoarele sa probeze pantofii ECCO din noua colectie primavara-vara 2014. Daca perechea de pantofi probata i se va potrivi, fiecare doamna sau domnisoara are posibilitatea de a deveni „aleasa printului”, participand la o tombola cu premii. Fericita castigatoare va primi cadou perechea de pantofi ECCO care i se potriveste!

In plus, ECCO a pregatit si vouchere de cumparaturi pentru cei care vor pasi in universul „House of Denmark” pe 9 mai. Cu aceste vouchere, bucurestenii vor beneficia de 15% reducere la produsele ECCO din Baneasa Shopping City, Galeriile Carrefour-Feeria, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Centrul Comercial Orhideea si Promenada Mall Floreasca. Reducerea de 15% este valabila si online, pe www.ecco-shoes.ro, prin scanarea QR codului de pe vouchere.

Reducerile sunt valabile si in zilele de 10 si 11 mai, cand sarbatoarea in stil scandinav va continua in magazinele ECCO mai sus-amintite. Bucurestenii sunt invitati in „Fashionable Scandinavia”, un univers ECCO special creat, unde vor fi asteptati cu prajituri daneze, sampanie, baloane si alte surprize!

09 mai 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top