Ti s-a intamplat vreodata sa simti un miros neplacut in bucatarie sau chiar in baie si sa nu il poti identifica sau elimina, oricata curatenie ai face? Sau poate ti s-a intamplat sa observi ca apa din chiuveta nu se mai scurge, oricate eforturi ai face? Cel mai probabil s-au infundat tevile de scurgere sau sunt partial infundate iar apa nu mai are un canal de trecere.

Nu te grabi sa chemi instalatorul, este costisitor si o problema de genul acesta se poate rezolva fara interventia specialistului.

Dar hai sa identificam mai intai cauzele.

Oricat de multa atentie ai aloca igienizarii baii sau bucatariei, exista sanse destul de mari ca la spalatul vaselor, resturile de mancare sa ramana blocate pe scurgere. Si, putin cate putin, acestea se aduna zilnic, pana cand  ajung sa infunde total sau partial teava pentru scurgere.

Daca resturile de mancare sau micile impuritati din baie ajung sa se depuna si sa intre in putrefactie, vei ajunge in situatia neplacuta de a te confrunta cu mirosuri urate, persistente. Iar asta e partea usoara a problemei. Partea ingrijoratoare a acestui fenomen o reprezinta, bineinteles, bacteriile.

Depunerile de toate felurile care ajung sa blocheze tevile sunt, in majoritatea cazurilor, periculoase pentru sanatate. Bacteriile resturilor de mancare pot sa iti infesteze chiuvetele si sa te expuna la pericole mai mari. De la vase contaminate si pana la eczeme ale pielii, tevile infundate sunt o problema care nu trebuie neglijata sub nicio forma.

Un ajutor de nadejde pentru tevile infundate

Daca cele citite mai sus nu iti sunt straine, afla ca exista un super–produs care te poate ajuta sa scapi de grija tevilor infundate si a bacteriilor raspandite. Este vorba despre Asevi, solutia concentrata pentru desfundarea tevilor, care actioneaza in cateva minute, desfundand eficient. Pe langa faptul ca este un produs extrem de eficient, acesta te poate ajuta sa economisesti bugetul, altfel alocat intalatorului sau, mai mult, sa prelungesti durata de viata a tevilor din casa. Daca folosesti cu regularitate solutia concentrata pentru desfundarea tevilor de la Asevi, elimini din start problema bacteriilor acumulate la scurgeri. Astfel, sanatatea ta si a celor dragi nu mai este pusa in pericol si nu va expuneti niciunui risc.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca solutia concentrata pentru desfundarea tevilor de la Asevi este extrem de usor de folosit. Salvezi timp si nu depui eforturi pentru a-ti ingriji corespunzator casa.

Foloseste-o cu incredere si nu vei regreta! Nici tu si nici casa ta!