Baia Populară Sibiu – schimbare de denumire şi un nou site

Revenirea la denumirea din trecut. Consiliul Local Sibiu a aprobat în şedinţa ordinară din această lună revenirea la vechea denumire a Complexului Baia Neptun, astfel că din 1 iunie acest complex se va numi Baia Populară Sibiu.
Revenirea la această denumire veche este motivată de faptul că într-adevăr acest complex este destinat publicul larg, indiferent de nivelul de venituri, şi prin urmare are specific de Baie Populară.
Scurt istoric al Băii.
Baia Populară a fost inaugurată în 1904, arhitectura acestei clădiri fiind similară cu cea a Băii Muller din München, cele două fiind concepute de acelaşi arhitect. Datorită succesului de care s-a bucurat după deschidere, în 1906 dr. Carl Wolff a transformat complexul în Sanatoriul Stadtpark, prin adăugarea unor camere de cazare destinate bolnavilor, într-o clădire care se afla pe actualul amplasament al Spitalului de Pediatrie. În perioada comunistă, denumirea Băii Populare a fost schimbată în Baia Neptun.
Noul site promovează istoria frumosului complex, dar şi serviciile oferite de acesta în prezent. www.baiapopulara.sibiu.ro  
Odată cu schimbarea denumirii în Baia Populară Sibiu, acest obiectiv public a primit şi un site în care să fie promovată pe de o parte istoria acestei clădiri şi a Băii Populare din Sibiu, iar de cealaltă parte să fie promovate serviciile oferite de Baia Populară. Clienţii Băii vor putea înota în bazin, pot utiliza sauna romano-irlandeză, pot face băi la cadă sau duş, pot utiliza sala de întreţinere şi culturism sau salonul de frizerie, coafor şi cosmetică, dar Baia are şi o componentă tot mai puternică constând în servicii care oferă cursuri de înot, aquagym, culturism şi fitness, ca urmare a colaborării cu instructori foarte bine instruiţi.
Site-ul oferă şi un interesant album foto în care veţi regăsi pe lângă fotografii cu actuala Baie Populară şi o serie de fotografii vechi cu acest obiectiv public. Site-ul are şi o variantă în engleză şi una în germană.
30 mai 2014|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: |
Go to Top