window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Baia Populară Sibiu – cu 10.000 mai mulţi clienţi în 2014 decât în 2013

baia neptun Baia Populară Sibiu 110 ani

Baia Populară Sibiu a finalizat analiza anului 2014, anul trecut fiind unul foarte bun pentru acest obiectiv public atât prin prisma investiţiilor promovate, cât şi prin schimbarea identităţii vizuale a Băii.

Cu 10.000 de clienţi mai mult decât în 2013. În 2013 Baia a avut 61.032 de clienţi, iar la sfârşitul anului 2014 au fost înregistraţi 72.115 clienţi care au utilizat serviciile Băii, fie că a fost vorba de bazin, saună, coafor sau cosmetică. Creşterea înregistrată este o veste îmbucurătoare în contextul proiectului multi-anual de modernizare a Băii aflat în desfăşurare.

 “Mă bucur că am reuşit anul trecut să dăm un suflu noi Băii Populare Sibiu. Îmbunătăţirea spaţiilor, creşterea calităţii serviciilor, revenirea la denumirea sa iniţială, promovarea unui site propriu, conceperea unei noi sigle au fost reuşitele anului 2014. Vom continua investiţiile şi în 2015, dar deocamdată suntem în faza elaborării studiului de fezabilitate pentru acestea” a declarat primarul Astrid Fodor.

Pentru Baia Populară Sibiu anul 2014 a fost unul aniversar: Baia din Sibiu a împlinit 110 ani de la punerea în funcţiune. Proiectul de modernizare început în 2006 a continuat şi anul trecut, cea mai importantă lucrare fiind reabilitarea saunei complexului, aceasta având în prezent un aspect mai îngrijit şi fiind mai funcţională. Lucrările au inclus placarea ambelor bazine cu mozaic de sticlă, amenajarea instalaţiilor de filtrare şi recirculare a apei din cele două bazine cu nisip cuarţos, instalarea unui echipament de transfer termic — schimbătoare de căldură automate şi instalarea unor sisteme automatizate care să măsoare şi să controleze dozarea clorului şi PH-ului la dezinfecţia şi tratarea apei din bazine. Valoarea contractului a fost de 130.081 de lei, fără TVA. Alte investiţii au vizat salonul de cosmetică şi cel de coafor, care au fost complet modernizate. Aceste lucrări au însumat peste 45.000 de lei.

Suma totală alocată investiţiilor în 2014 a fost de 340.477,36 lei. Alţi 144.000 de lei au fost utilizaţi pentru reparaţii.

În 2014 a avut loc competiţia de înot pentru copii – Cupa Primăverii şi Cupa Smile Sport Club, o modalitate de a-i încuraja pe cei mici să practice acest sport atât de complex şi benefic pentru sănătate. De altfel, copii sunt prezenţi în număr foarte mare printre clienţii Băii, participând la cursurile de înot organizate aici zilnic. În plus, Baia oferă şi cursuri de Aqua Gym şi Aqua Bebe Gym, aceste exerciţii fizice în apă având un efect revigorant pentru corp.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top