window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Training-ul „BALANCED SCORECARD : PROIECTARE SI IMPLEMENTARE” (21-22 Mai 2010, Bucuresti) permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele si principiile Balanced Scorecard in conceperea strategiilor si a indicatorilor de performanta (KPI) in conditii de criza, prin explicarea teoretica si practica a celor patru perspective: financiara, clienti, procese interne, invatare – inovare – crestere.

In cele 2 zile de curs se vor dobandi informatii despre toate etapele necesare implementarii Balanced Scorecard in companie:

1. Introducere in Managementul Performantei:
– Managementul Performantei si nevoia pentru Balanced Scorecard.
– Balanced Scorecard ca instrument managerial.

2. Dezvoltarea pas cu pas a Balanced Scorecard si Workshop-uri:
– Pregatirea startului: Misiunea, Valorile, Viziunea si Strategia.
– Dezvoltarea obiectivelor si a indicatorilor de performanta.
– Finalizarea indicatorilor de performanta si dezvoltarea legaturilor dintre cauze si efecte.
– Stabilirea tintelor si prioritizarea initiativelor.

Workshop I: Harta Strategiei (Mapping the Strategy)
Workshop II: Identificarea tintelor (Identifying targets)
Workshop III: Armonizarea initiativelor (Aligning Initiatives)

3. Integrarea Balanced Scorecard in sistemul de management al organizatiei
– Construirea de indicatori de performanta echilibrati in cascada.
– Utilizarea Balanced Scorecard pentru alocarea strategica de resurse – conexiunea cu Hoshin Kanri si cu sistemul bugetar.
– Revizuirea legaturilor performantelor proiectate: Balanced Scorecard si egalizarea eforturilor.

4. Sustinerea succesului Balanced Scorecard (6 factori de succes in implementare, raportarea rezultatelor, mentinere).

Cine ar trebui sa participe: actionarii, presedintii, managerii generali, managerii de proiecte, managerii de vanzari, managerii de marketing, managerii HR, managerii financiari, controllerii, managerii de procese, managerii Supply Chain.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 10 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil – Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC, este formator autorizat CNFPA. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Costuri:
Taxa de participare este de 290 EUR/ persoana (la care se adauga TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training), pauze de cafea si masa de pranz. Se acorda reduceri de 8% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii. Se acorda o reducere de 5% pentru clientii Exegens. Reducerile sunt cumulabile.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 18 Mai 2010. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.

Mobil: 0743 048 696
Tel./Fax: 021 440 27 76
training@exegens.com

Go to Top