Banca Generali și Saxo Bank anunță că au ajuns la un acord privind un parteneriat exclusiv pentru a oferi servicii de tranzacționare online și servicii digitale.

Obiectivul este acela de a oferi clienților, exclusiv pentru piața italiană, acces la o platformă inovatoare pentru tranzacționare avansată, bazată pe tehnologia Saxo Bank și administrată de un nou SIM deținut de Banca Generali și Saxo Bank.

Noua platformă va îmbunătăți oferta disponibilă pentru consultanții financiari ai Băncii Generali, permițând accesul la operațiuni personalizate și soluții inovatoare ce pot fi oferite clienților privați și corporativi. Aceasta este o confirmare suplimentară a concentrării strategice a Băncii Generali asupra sectorului bancar privat și a orientării spre inovații tehnologice.

Saxo Bank și Banca Generali intenționează să semneze principalele acorduri care reglementează parteneriatul până la 31 decembrie 2017. Acordurile vor fi supuse condițiilor precedente obișnuite și adecvate pentru acest tip de tranzacții (inclusiv din punct de vedere al reglementării și autorizației).

Despre Banca Generali

Banca Generali este un jucător de top în Italia în planificarea financiară și managementul averii clienților, profitând de rețeaua de consultanți financiari de top în domeniu și de servicii flexibile și inovative de administrare a activelor. Banca gestionează 52,1 miliarde de euro (la 30 iunie 2017) pentru mai mult de 250 000 de clienți prin rețele de aproximativ 1900 de profesioniști din Italia. Misiunea Companiei este de a avea „profesioniști de încredere întotdeauna de partea clientului, dezvoltând și urmărindu-și planurile de viață”.

Oferta personalizabilă a Băncii Generali este formată din: servicii bancare, soluții de investiții, management și consiliere. Compania se bazează pe:

Două rețele de distribuție segmentate de clienți vizați (Banca Generali Financial Planner și Banca Generali Private Banking).

BG Fond Management Luxemburg, societatea aflată sub jurisdicția Luxemburgului, responsabilă cu dezvoltarea și gestionarea produselor de top asset management, și o companie de trust: Generfid Spa.

O gamă de peste 5.200 de instrumente financiare de top de peste 50 de companii internaționale de management, disponibile exclusiv clienților Grupului Banca Generali.

Un sistem avansat de servicii de contact digital pentru operațiuni.

Fondată în 2000, Banca Generali a fost listată la bursa din Milano din noiembrie 2006 și este o filială a Assicurazioni Generali, sinonimă cu fiabilitatea și securitatea de peste 180 de ani.

Despre Saxo Bank

 Grupul Saxo Bank (Saxo) este un specialist în investiții și tranzacționare multi-asset ce oferă un set complet de tehnologii, instrumente și strategii de tranzacționare și investiții. De aproape 25 de ani, misiunea Saxo a fost să faciliteze accesul persoanelor particulare și instituțiilor la investiții prin tehnologie și expertiză.

Bancă licențiată și reglementată complet, Saxo permite clienților privați și instituționali să tranzacționeze cu ușurință asset-uri multiple cu ajutorul unui cont unic, de pe mai multe terminale, în mod continuu. Suplimentar, Saxo furnizează clienților instituționali – cum ar fi bănci sau brokeri – execuții multi-asset, servicii de prime brokerage și acces la tehnologia de tranzacționare.

Platformele tehnologice de tranzacționare premiate ale Saxo sunt disponibile în peste 20 de limbi și constituie baza tehnologică a peste 100 de instituții financiare din toată lumea.

Fondată în 1992, având sediul central la Copenhaga, Saxo are peste 1500 de angajați în centre financiare de pe întreg globul, inclusiv la Londra, Singapore, Paris, Zurich, Dubai și Tokio.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa