Banca Transilvania lanseaza la nivel national programul dedicat elevilor ABT Financiar

  • Banca Transilvania lanseaza la nivel national programul dedicat elevilor ABT Financiar

Banca Transilvania lanseaza la nivel national programul dedicat elevilor ABT Financiar

Banca Transilvania lanseaza, la nivel national, cel mai mare program BT de educatie financiara destinat elevilor, ABT Financiar, care are loc in cadrul saptamanii Scoala Altfel, in perioada 18 – 22 aprilie a.c. Copiii din clasele I – IV, insotiti de cadre didactice, au ocazia sa afle, chiar in sucursalele si agentiile BT din tara, cum pot fi gestionati banii si cum functioneaza o banca. Pentru participarea la ABT Financiar este nevoie de planificare online din partea scolilor, pe pagina campaniei, pana in 11 aprilie a.c.

Banca Transilvania este onorata sa contribuie, si pe aceasta cale, la educarea viitoarelor generatii de oameni intreprinzatori.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Lansarea ABT Financiar are la baza doua argumente principale, primul fiind puternic ancorat in realitatea copiilor: notiunea “bani” intra devreme in vocabularul acestora, precum si felul in care banii sunt primiti, numarati, cheltuiti sau economisiti. Cel de-al doilea argument are legatura cu rezultatele studiului agentiei de rating Standard&Poor’s, publicat in noiembrie 2015, conform caruia Romania este tara cu cel mai slab nivel de educatie financiara din Europa, doar 22% dintre adulti avand cunostinte in acest domeniu.

Cum se face inscrierea in programul ABT Financiar, de catre cadrele didactice:

  • Accesarea paginii online a campaniei: https://www.bancatransilvania.ro/abt-financiar/
  • Alegerea judetului, orasului din care este scoala participanta
  • Completarea urmatoarelor detalii: numele scolii, clasa, numarul participantilor, informatiile de contact ale cadrului didactic care va insoti elevii la BT
  • Programarea vizitei – locatia BT, ziua si ora

In Romania a devenit o traditie ca in a treia sapamana a lunii aprilie, in cadrul programului Scoala Altfel,  sa fie oferite elevilor experiente de invatare neconventionala. Timp de o saptamana au loc activitati speciale, pentru educarea alternativa a copiilor si familiarizarea lor cu aspecte practice.

Banca Transilvania, prin parteneriate specifice, a contribuit inclusiv anii trecuti la lansarea si dezvoltarea unor programe de educatie financiara pentru copii, cele mai cunoscute fiind CONTeaza pe educatie, My Money Week si KEN Money, ABT Financiar fiind primul desfasurat la nivel national. De asemenea, prin produsul

KidCONT, banca ofera parintilor, pe langa posibilitatea de a economisi bani pentru copiii lor, o serie de cursuri specifice online.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!